Ανακοινώθηκε η Collector’s έκδοση του LawBreakers

Για PC και PlayStation 4, στις αρχές Αυγούστου.

Το LawBreakers της First Boss Key και του Cliff Bleszinski, αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει ως free-to-play τίτλος αποκλειστικά για PC, αλλά όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας του, δείχνει όλο και περισσότερο ως "κανονική" κυκλοφορία. Αρχικά, στα μέσα Μαΐου, η First

Boss Key ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και σε PlayStation 4 στην τιμή των $29,99. Όπως ανακοινώθηκε πριν από μερικές ώρες, το studio θα κυκλοφορήσει και μια Collector’s έκδοση του τίτλου για PlayStation 4 και PC, με πολλά δωράκια σε φυσική και σε ψηφιακή μορφή.

Τα περιεχόμενα της Collector’s έκδοσης θα περιλαμβάνουν την Deadzo Deluxe έκδοση, που περιέχει το βασικό παιχνίδι μαζί με αποκλειστικά skins για τα όπλα και τους χαρακτήρες. Το προαναφερθέν υλικό θα έρχεται σε ψηφιακή μορφή. Όσον αφορά τα περιεχόμενα της Collector’s έκδοσης σε φυσική μορφή, όσοι την προμηθευτούν θα λάβουν ένα αντίγραφο του Abaddon’s Journal με αρκετές λεπτομέρειες για το lore του παιχνιδιού, δυο πακέτα καρτών χαρακτήρων από το παιχνίδι, αυτοκόλλητα, postcards και ένα αριθμημένο κουτί, παρόμοιο με αυτά που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες δεκαετίες. Η τιμή της συλλεκτικής έκδοσης θα είναι $69,99 και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να την προμηθευτούν από την επίσημη ιστοσελίδα της Limited Run Games.

Το LawBreakers θα γίνει διαθέσιμο στις 8 Αυγούστου για PlayStation 4 και PC.

pcps4Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα