Αλλαγές στο Need for Speed: Payback

Ακολουθώντας τις επιταγές του κοινού.

Η Ghost Games, μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, προχώρησε σε αλλαγές στο σύστημα προόδου του νέου racing τίτλου της, Need for Speed: Payback, ακολουθώντας το feedback που έλαβε από την κοινότητα του τίτλου. Η εν λόγω κίνηση

δεν απέχει και πολύ από την αντίστοιχη κίνηση της EA να απενεργοποιήσει τα microtransactions με πραγματικά χρήματα στο Star Wars: Battlefront II.

Συγκεκριμένα, έγιναν αλλαγές στο ποσό των REP και Bank που κερδίζονται μέσα στο παιχνίδι, όπως επίσης και στο υλικό που οι παίκτες αποκτούν μέσα από τα "Bait Crates". Επιπλέον, θα έχουμε πιο συχνή εμφάνιση “Air Suspension” μέσα από τα Shipments. Οι παραπάνω αλλαγές έρχονται να προστεθούν σε εκείνες που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο καιρό –μείωση του απαιτούμενου χρόνου για την εμφάνιση των parts στα Tune-Ups καταστήματα και πιο συχνή εμφάνιση parts rewards στα Ranked Playlists. Επίσης, πλέον οι παίκτες θα μπορούν να «ανακυκλώσουν» τις speed cards που δεν χρειάζονται για την απόκτηση Tokens και «targeted rolls» στα tune-ups καταστήματα.

Αναλυτικά οι αλλαγές που έγιναν είναι:

Αυξήθηκε το ποσό των REP για την συμμετοχή στα διάφορα events.Αυξήθηκε το ποσό των Bank για την συμμετοχή στα διάφορα events.Τα Bait crates ανταμείβουν τους παίκτες με "αυξημένα" REP.Τα Bait crates ανταμείβουν τους παίκτες με "αυξημένα" Bank. Οι αγώνες ενάντια σε Roaming Racer θα ανταμείβουν "αυξημένα" REP.Οι αγώνες ενάντια σε Roaming Racer θα ανταμείβουν "αυξημένα" Bank.Τα Air Suspension θα εμφανίζονται πιο συχνά μέσα στα Shipments.Ελαφρά αύξηση στο ποσό των REP και Bank για την ολοκλήρωση ενός event εκτός της πρώτης θέσης.

Το Need for Speed: Payback κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα