UK charts: Σαρώνει το Call of Duty: WWII

Μοναδική νέα κυκλοφορία το Xenoblade Chronicles 2.

Με την "τρελή" εβδομάδα της Black Friday να αποτελεί πλέον παρελθόν, οι πωλήσεις των τίτλων έχουν αρχίσει να επανέρχονται στα φυσιολογικά επίπεδα, αν και σε αυτή την εβδομάδα προσμετρώνται οι πωλήσεις της Cyber Monday. Μεγάλος νικητής για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου είναι -για πέμπτη συνεχόμενη φορά- το Call of Duty:

WWII, το οποίο έχει αρχίσει να απειλεί το ρεκόρ του Black Ops III ως ο τίτλος της σειράς με τις ταχύτερες πωλήσεις, για τη γενιά που διανύουμε. Ο μόνος άλλος τίτλος που κατάφερε φέτος να βρεθεί στην κορυφή του πίνακα τόσες φορές, είναι το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, ακόμη ένας τίτλος της Activision.

Στις υπόλοιπες θέσεις υπήρξαν ελάχιστες διαφοροποιήσεις, με την πρώτη πεντάδα να είναι ίδια με αυτή της προηγούμενης εβδομάδας (FIFA 18, GT: Sport, Battlefront 2 και AC: Origins). Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως το Gran Turismo Sport πλησιάζει τις επιδόσεις του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, που αποτελεί τον πιο επιτυχημένο αποκλειστικό τίτλο του PS4 για τη χρονιά που διανύουμε. Λίγο πιο κάτω, στις θέσεις 6 και 8, βρίσκονται τα Super Mario Odyssey και Mario Kart 8 Deluxe, οι εκπρόσωποι του Switch στη δεκάδα, με το Super Mario Odyssey να ξεπερνά σε πωλήσεις το Breath of the Wild και πλέον να βρίσκεται στο κυνήγι του Mario Kart 8. Το Forza Motorsport 7 βρίσκεται και αυτό για ακόμη μία φορά στη δεκάδα, ενώ ταυτόχρονα τα GTA V και Crash Bandicoot N. Sane Trilogy επιστρέφουν σε αυτή μετά από ένα μικρό διάλειμμα.

Κλείνοντας, η μοναδική νέα κυκλοφορία της εβδομάδας ήταν το Xenoblade Chronicles 2, το οποίο βρέθηκε στη 19η θέση του πίνακα -εννιά θέσεις υψηλότερα σε σχέση με τον προκάτοχό του- και επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για έναν τίτλο προορισμένο για πιο hardcore ή niche κοινό αφού, παρά τις πολύ θετικές κριτικές που απέσπασε, δεν κατάφερε να εισέλθει στη δεκάδα.

Αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις για τη προηγούμενη εβδομάδα:

Call of Duty: WWII (Activision)FIFA 18 (EA)Gran Turismo Sport (Sony)Star Wars Battlefront II (EA)Assassin's Creed Origins (Ubisoft)Super Mario Odyssey (Nintendo)Forza Motorsport 7 (Microsoft)Mario Kart 8: Deluxe (Nintendo)Grand Theft Auto V (Rockstar)Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Activision)

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα