Trailer για το νέο God of War

O Kratos σε νέες περιπέτειες στον Βορρά.[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της Sony, στα πλαίσια της φετινής Ε3, έδειξε ένα ολοκαίνουργιο video για το επόμενο παιχνίδι της σειράς God of War από το studio της Sony Santa Monica,

με πρωταγωνιστές τον Kratos και τον γιο του.

Το video είναι μια μίξη από cinematic κομμάτια και gameplay υλικού από την νέα περιπέτεια του Kratos στον Βορρά. Κατά την διάρκεια του, μπορούμε να πούμε ότι ο Kratos «παραδίδει» μαθήματα μάχης στον γιο του, λέγοντας του να σβήσει κάθε συναίσθημα ενάντια στους εχθρούς, για να μπορέσει να γίνει ένα αποτελεσματικός πολεμιστής. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Sony, το video που έπαιξε κατά την διάρκεια της παρουσίασης, έτρεχε σε ένα απλό PlayStation 4 και όχι σε PlayStation 4 Pro, κάτι που υποδηλώνει ότι η έκδοση του παιχνιδιού για την αναβαθμισμένη κονσόλα της Sony, θα αποδίδει καλύτερα γραφικά.

Το νέο God of War αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις αρχές του 2018, αποκλειστικά για το PlayStation 4. Παρακάτω εκτός του video, μπορείτε να δείτε και κάποιες εικόνες μέσα από το παιχνίδι που έγιναν διαθέσιμες.

ps4 Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα