Story trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το God of War

Kratos και υιός: Απρίλιος του 2018.

Μέσα από ένα story trailer, που θα λέγαμε ότι μέσα σε τρία λεπτά αποκαλύπτει περισσότερα για το νέο παιχνίδι του Santa Monica Studio από όσα έχουμε δει τα τελευταία δύο χρόνια, η Sony αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου God of War. Στο εν λόγω story

trailer γίνονται σημαντικές αποκαλύψεις για το σενάριο του παιχνιδιού, τον Kratos, τον γιό του και τη ζωή του σε νέες χώρες, δίνοντας έτσι μια αρκετά καλή γεύση από το στήσιμο του κόσμου που θα δούμε στο νέο παιχνίδι.

Το trailer κλείνει με την ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War, που θα γίνει διαθέσιμο για το PS4 στις 20 Απριλίου του 2018.

Πέρα από την ημερομηνία κυκλοφορίας και το story trailer, γνωστές έγιναν μέσα από το PlayStation Blog οι ειδικές εκδόσεις του τίτλου, που θα είναι τρεις. Αρχικά έχουμε την Collector's Edition, που περιλαμβάνει ένα αγαλματίδιο 9 ιντσών και υφασμάτινο χάρτη, λιθογραφία, φιγούρες και ένα steelbook. Η Limited Edition θα περιέχει ένα steelbook και ένα κόμικ από τη Dark Horse, ενώ η Digital Edition θα περιλαμβάνει ένα digital artbook ένα digital comic, ένα dynamic theme και διάφορα άλλα ψηφιακά καλούδια.

ps4 Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα