Το Πορτογαλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στην COSMOTE TV

18:00 3/8/2017 - Πηγή: Xblog

To Πορτογαλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου έρχεται να προστεθεί, από την αγωνιστική περίοδο 2017-18, στο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT, καθώς η COSMOTE TV εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Primeira Liga.

«Με την προσθήκη της Primeira Liga, ενισχύουμε κι άλλο το πλούσιο ποδοσφαιρικό μας πρόγραμμα. Μέσα από τα κανάλια

COSMOTE SPORT, οι συνδρομητές της COSMOTE TV έχουν πρόσβαση σε όλες τις κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης, μαζί με τις διασυλλογικές διοργανώσεις UEFA Champions League και UEFA Europa League. Μπορούν δε να παρακολουθούν τους αγώνες των αγαπημένων τους ομάδων, όπου και όπως επιθυμούν, μέσα από τις προηγμένες υβριδικές μας υπηρεσίες, όπως το COSMOTE TV GO και το COSMOTE REPLAY TV», δήλωσε σχετικά ο κ. Δημοσθένης Βασιλόπουλος, Διευθυντής Content & Production Operations COSMOTE TV.

Μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, όσα θα επιτύχουν οι Κώστας Μήτρογλου, Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα) και Τάσος Καραμάνος (Ρίο Άβε) στην Primeira Liga, αλλά και να μάθουν αν τελικά ο τίτλος θα μείνει μεταξύ των Os Três Grandes ή θα καταλήξει σε άλλα χέρια. Οι «τρεις μεγάλοι» της χώρας, οι Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν κατακτήσει τους 81 από τους 83 τίτλους, που έχουν απονεμηθεί στην ιστορία του πρωταθλήματος. Αυτοί που διέκοψαν την κυριαρχία τους, ήταν η Μπελενένσες τη σεζόν 1945-46 και η Μποαβίστα το 2000-2001.

Η Primeira Liga είναι το πρωτάθλημα που δημιουργεί τους αστέρες του μέλλοντος. Μόνο το φετινό καλοκαίρι, οι μεγάλες ομάδες της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας έκαναν σημαντικές επενδύσεις για να αποκτήσουν τους Έντερσον (€40 εκ. η Μάντσεστερ Σίτι), Αντρέ Σίλβα (€38 εκ. η Μίλαν), Λίντελοφ (€35 εκ. η Μάντσεστερ Γ.) και Σεμέδο (€30 εκ. η Μπαρτσελόνα). Η φετινή σεζόν του Πορτογαλικού Πρωταθλήματος θα εκτυλιχτεί στα στην τηλεοπτική στέγη της COSMOTE TV, που φιλοξενεί όλα τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Οι live μεταδόσεις ξεκινούν αυτήν την Κυριακή 6/8. Τα «εγκαίνια» θα κάνει το παιχνίδι Τσάβες-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (20.00), ενώ από την πρεμιέρα θα προβληθούν ζωντανά και αποκλειστικά άλλοι δυο αγώνες, το Πόρτο-Εστορίλ (21.00) και το Μπενφίκα-Μπράγα (23.00), που ανήκουν στο πρόγραμμα της Τετάρτης 9/8.

Λίγες ημέρες αργότερα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν το Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Σετουμπάλ (Παρασκευή 11/8, 22.30), το Τοντέλα-Πόρτο (Κυριακή 13/8, 22.15) και το Τσάβες-Μπενφίκα (Δευτέρα 14/8, 23.00). Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το κανάλι COSMOTE SPORT 8HD, εκτός από το Πόρτο-Εστορίλ, που θα προβληθεί στο COSMOTE SPORT 7 HD.

Συντάκτης: Δελτίο Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα