Το νέο Apple TV 4K είναι το ίδιο ισχυρό με το iPad Pro

00:09 13/9/2017 - Πηγή: Xblog

Η Apple παρουσίασε τη Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο Steve Jobs Theater το νέο Apple TV 4K. Το νέο «set-top box» της Apple υποστηρίζει 4K ταινίες, καθώς και HDR10 με Dolby Vision για καλύτερα χρώματα, ενώ λειτουργικά και εμφανισιακά παραμένει το ίδιο με το προηγούμενο μοντέλο.

Μέσα στο Apple TV 4K βρίσκουμε

το chipset A10X Fusion του iPad Pro το οποίο καθιστά το νέο Apple TV δύο φορές πιο γρήγορο από το προηγούμενο μοντέλο, και τέσσερις φορές καλύτερο στον τομέα των γραφικών.

Όσον αφορά το περιεχόμενο, η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τεράστια ονόματα του χώρου (20th C Fox, Lionsgate, WB, Sony κ.α.) για τη διάθεση ταινιών σε ανάλυση 4K με υποστήριξη HDR. Επίσης θα υποστηρίζει το 4K περιεχόμενο των Netflix και το Amazon Prime.

Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε ότι οι 4K ταινίες στο iTunes θα έχουν την ίδια χρέωση με τις HD, και όσοι αγοράσετε κάποια ταινία σε HD ανάλυση θα αναβαθμιστείτε δωρεάν στη 4K (αν είναι διαθέσιμη).

Το Apple TV 4K θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου. Η έκδοση με 32 GB χώρο θα κοστίζει $179, η έκδοση με 64 GB θα κοστίζει $199, ενώ το προηγούμενο Apple TV 32GB θα πέσει στα $149.

Διαβάστε επίσης:

Apple AirPower: Η επίσημη βάση για την ασύρματη φόρτιση των iPhoneΤα Apple AirPods μπορούν τώρα να φορτίσουν ασύρματαΗ Apple απλοποιεί το iTunes για Mac/PC αφαιρώντας το App StoreΤο Apple Watch Series 3 ήρθε και μπορεί να κάνει κλήσεις μέσω LTEΤα iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι γεγονόςΑυτό είναι το iPhone X. «Το μέλλον των smartphones

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα