Το Star Wars δεν έχει τελειωμό – ετοιμαστείτε για νέα τριλογία και τηλεοπτική σειρά

18:26 11/11/2017 - Πηγή: Xblog

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας σύσκεψης της Walt Disney Company σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα του περασμένου τριμήνου, ο CEO Bob Iger ανακοίνωσε ότι ο σκηνοθέτης του The Last Jedi, Rian Johnson, θα αναλάβει τη δημιουργία μιας νέας τριλογίας ταινιών στο κόσμο του Star

Wars. Αυτό σημαίνει ότι το Star Wars δεν θα τελειώσει με το Episode IX του 2019, αλλά θα υπάρξουν νέες ταινίες από το 2020 και μετά (και λογικά δεν θα σταματήσουν ούτε στην επόμενη τριλογία).

Όπως καταλαβαίνετε, στην επόμενη τριλογία δεν είναι δυνατόν να δούμε τα ίδια άτομα. Οι Skywalkers και οι φίλοι τους θα σταματήσουν να ταλαιπωρούν τον γαλαξία και στη θέση τους θα δούμε νέα άτομα από άλλους πολύ, πολύ μακρινούς πλανήτες.

Τα νέα δεν σταματούν όμως εδώ. Η Disney ανακοίνωσε επίσης ότι θα δημιουργήσει τη πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά του Star Wars η οποία θα μεταδίδεται διαδικτυακά μέσω της streaming υπηρεσίας που ετοιμάζει η Disney. Πληροφοριακά, σύμφωνα με το Variety, ο Iger αποκάλυψε επίσης ότι η εταιρία δουλεύει σε σειρές βασισμένες στα Monsters Inc., High School Musical και στους χαρακτήρες της Marvel. Η streaming υπηρεσία αναμένεται να λανσαριστεί το 2019.

Η Lucasfilm προσπαθεί εδώ και 10 χρόνια να επεκτείνει το σύμπαν του Star Wars με τηλεοπτικές σειρές. Το Clone Wars, που “τοποθετείται” ανάμεσα στα Episode II: Attack of the Clones και Episode III: Revenge of the Sith, έτρεχε από το 2008 μέχρι το 2015, ενώ το Star Wars Rebels προβάλλεται από το 2014 μέχρι σήμερα. Ακούγονται φήμες ότι φτιάχνουν και τρίτη σειρά κινουμένων σχεδιών, αλλά ποτέ δεν γυρίστηκε live-action σειρά, παρότι ο George Lucas είχε σχέδια το 2005 αλλά τα ακύρωσε για οικονομικούς λόγους.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα