Το Samsung Gear Fit 2 Pro είναι ένα βραχιόλι σχεδιασμένο για κολυμβητές

20:27 30/8/2017 - Πηγή: Xblog

Η Samsung, δύο μέρες πριν την έναρξη της έκθεσης IFA 2017, ανακοίνωσε το βραχιόλι Samsung Gear Fit 2 Pro που σχεδιάστηκε για τους κολυμβητές.

Το Gear Fit 2 Pro είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του fitness

tracker Gear Fit 2 που κυκλοφόρησε το 2016. Η μεγαλύτερη προσθήκη είναι η αντοχή στο νερό έως 5ATM (δηλαδή περίπου 50 μέτρα), πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε ενώ κολυμπάτε. Για αυτό το λόγο, η Samsung πρόσθεσε την εφαρμογή Speedo που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το κολύμπι σας. Επιπλέον, υπάρχει βελτιωμένο λουράκι για να είστε σίγουρος ότι το βραχιόλι δεν θα χαθεί στα κύματα.

Πέρα από αυτές τις προσθήκες, το Samsung Gear Fit 2 Pro παραμένει το ίδιο fitness tracker με το περσινό μοντέλο. Η οθόνη παραμένει μια κυρτή τύπου Super AMOLED (1.5″), υπάρχει GPS, η μπαταρία (200 mAh) κρατάει για τρεις με τέσσερις μέρες χρήσης και βεβαίως εξακολουθεί να μετράει τον καρδιακό παλμό, τα βήματα που κάνουμε και τον δρόμο που τρέχουμε. Οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν ακόμα και τα ίδια apps και watchfaces με του απλού Gear Fit 2 από το Galaxy App Store.

Το Samsung Gear Fit 2 Pro θα βγει σε δύο χρώματα: ένα πλήρως μαύρο, και ένα με κόκκινες πινελιές. Θα κυκλοφορήσει σύντομα με κόστος 20 δολάρια παραπάνω από το απλό μοντέλο, δηλαδή $199.

Συντάκτης: Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα