Το Apple Watch Series 3 ήρθε και μπορεί να κάνει κλήσεις μέσω LTE

00:36 13/9/2017 - Πηγή: Xblog

Η Apple παρουσίασε τη νέα σειρά ρολογιών Apple Watch Series 3, προσθέτοντας υποστήριξη δικτύων κινητής τηλεφωνίας στο No. 1 ρολόι του κόσμου*.

Το Apple Watch Series 3 πλέον διαθέτει υποστήριξη για LTE δίκτυα για να μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις, να μιλάτε στη Siri (η οποία πλέον απαντάει φωνητικά) ή να ακούτε τραγούδια του Apple

Music (μέσω ασύρματων ακουστικών) χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε το iPhone σας. Για να δουλέψουν αυτά, μέσα του κρύβεται μια eSIM που λειτουργεί με τον υφιστάμενο τηλεφωνικό αριθμό του iPhone, και η οθόνη λειτουργεί σαν κεραία.

Το Apple Watch Series 3 ενσωματώνει νέο διπύρηνο επεξεργαστή που είναι 70% ταχύτερος από τον επεξεργαστή του Series 2, καθώς και νέο Apple W2 chip με 85% ταχύτερο Wi-Fi και Bluetooth, και όλα αυτά χωρίς να μεγαλώσουν οι διαστάσεις του. Όσο για τη μπαταρία, εξακολουθεί να προσφέρει αυτονομία μίας ημέρας ακόμα και στη cellular έκδοση. Τέλος, προστέθηκε και ένας βαρομετρικός υψομετρητής που ανιχνεύει τις σκάλες που ανέβηκε ο χρήστης ή το υψόμετρο που βρίσκεται (ιδανικό για όσους κάνουν σκι).

Το νέο Apple Watch θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου. Η βασική έκδοση με GPS μόνο θα κοστίζει $329 και η έκδοση με GPS + Cellular θα έχει κόστος $399. Παράλληλα, η τιμή του πρώτου Apple Watch (Series 1) θα πέσει στα $249. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Cellular έκδοση δεν θα έρθει στην Ελλάδα, τουλάχιστον στην αρχή.

Διαβάστε επίσης:

Apple AirPower: Η επίσημη βάση για την ασύρματη φόρτιση των iPhoneΤα Apple AirPods μπορούν τώρα να φορτίσουν ασύρματαΗ Apple απλοποιεί το iTunes για Mac/PC αφαιρώντας το App StoreΤο νέο Apple TV 4K είναι το ίδιο ισχυρό με το iPad ProΤα iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι γεγονόςΑυτό είναι το iPhone X. «Το μέλλον των smartphones

*Σύμφωνα με την Apple, το Watch ξεπέρασε το Rolex και έγινε το δημοφιλέστερο ρολόι στον κόσμο.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα