Ο Microsoft Edge browser έρχεται στα iPhone και τα Android smartphones

17:05 7/10/2017 - Πηγή: Xblog

Ο φυλλομετρητής Microsoft Edge θα γίνει διαθέσιμος στις συσκευές που βασίζονται στο iOS και το Android έτσι ώστε οι χρήστες των Windows 10 να έχουν έναν κοινό browser σε κάθε συσκευή τους.

Πέρα από τις γνωστές ικανότητες ενός φυλλομετρητή, ο Microsoft Edge για iOS

και Android θα υποστηρίζει τον συγχρονισμό των δεδομένων του χρήστη (σελιδοδείκτες, κωδικούς, λίστα ανάγνωσης, βιβλία κτλ) σε όλες τις συσκευές του με τον Edge. Για την ώρα δεν υποστηρίζεται ο συγχρονισμός των ανοιχτών καρτελών, αλλά αυτό θα ενσωματωθεί αργότερα, σύμφωνα με τη Microsoft.

Εμφανισιακά, ο Edge για iOS και Android μοιάζει με το Google Chrome. Δηλαδή η αρχική σελίδα διαθέτει πλαίσιο αναζήτησης για το Bing και εμφανίζει τα κορυφαία sites και τις κορυφαίες ειδήσεις από κάτω. Να σημειώσουμε ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το Google σαν προκαθορισμένη μηχανής αναζήτησης.

Ο Microsoft Edge για iOS και Android είναι σε beta έκδοση και μπορείτε να βρείτε εδώ οδηγίες για το πώς να τον εγκαταστήσετε (θα κυκλοφορήσει αργότερα στα App Store και Play Store). Για να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας πρέπει να χρησιμοποιείτε τη τελευταία δοκιμαστική έκδοση των Windows 10 (Fall Creators Update) που είναι διαθέσιμη στο Windows Insider.

Συντάκτης: Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα