Δείτε σπάνιες εικόνες ενός πρωτότυπου Apple iPad 1

15:42 16/5/2017 - Πηγή: Xblog

Και ενώ οι fans της Apple περιμένουν με αγωνία το επερχόμενο iPad Pro με 10,5-ιντσών που θα ανακοινωθεί σύντομα, τώρα μπορούμε να δούμε σπάνιες εικόνες από το πρώτο iPad που τα ξεκίνησε όλα. Οι εικόνες προέρχονται από τον αξιόπιστο leaker Sonny Dickson και δείχνουν ένα πλήρως λειτουργικό πρωτότυπο μοντέλο του iPad.

Το iPad

αυτό ανήκε στην ομάδα των μηχανικών της Apple και είχε κατασκευαστεί τρεις μήνες πριν ανακοινωθεί επίσημα το πρώτο iPad. Οι εικόνες είχαν τραβηχτεί στις αρχές του 2010 και δείχνουν μια συσκευή παρόμοια με τη τελική, όμως υπάρχουν κάποιες διαφορές: υπάρχει ένα περίεργο σχήμα τριγύρω από το λογότυπο στο πίσω μέρος, έχουν γίνει τρύπες για τη κεραία του WiFi, έχουν κολληθεί διάφορες ετικέτες που αναγράφουν τον κατασκευή κάθε κομματιού, υπάρχουν ετικέτες από την ομάδα ανάπτυξης της Apple για την αναγνώριση της συσκευής, και μπροστά είναι χαραγμένος με λέιζερ στο γυαλί ο αριθμός Development Team ID. Η μεγαλύτερη διαφορά αυτού του iΡad με το τελικό iΡad είναι το λογισμικό: αυτό τρέχει το SwitchBoard αντί για το iOS, ένα λειτουργικό σύστημα αποκλειστικά για τις πρωτότυπες συσκευές της Apple για βασικές διαγνωστικές δοκιμές.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, το tablet αυτό ανακαλύφθηκε πριν από λίγα χρόνια στο San Francisco Bay Area, μέσα σε μια χοντρική μεταλλική θήκη για να μην φαίνεται. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες του:

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα