Samsung HMD Odyssey: Ανακοινώθηκε το καλύτερο Mixed Reality κράνος

19:22 4/10/2017 - Πηγή: Xblog

Η Samsung είναι γνωστή για τα κράνη εικονικής πραγματικότητας Gear VR που φτιάχνει για τα smartphones της, και τώρα επεκτάθηκε και στα κράνη για υπολογιστές. Η Νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε σήμερα το νέο VR headset που αποκαλεί Samsung HMD Odyssey και ανήκει στο Windows Mixed Reality Experience

της Microsoft.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Mixed Reality, ουσιαστικά πρόκειται για τη πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας των Windows. Είναι σχεδιασμένη για να κάνει την εικονική πραγματικότητα προσιτή και ενιαία — δηλαδή όλα τα κράνη να συναντάνε τα ίδια standards, να υποστηρίζουν τα ίδια παιχνίδια και να έχουν χαμηλές τιμές. Άμα έχετε ένα μεσαίας κατηγορίας PC τότε υποστηρίζει το Mixed Reality.

Το Samsung HMD Odyssey είναι το καλύτερο κράνος μέχρι στιγμής για το Mixed Reality, και ως εκ τούτου είναι το ακριβότερο. Έρχεται με δύο AMOLED οθόνες 3.5” ανάλυσης 1600 x 1440 pixels η καθεμία, γωνία θέασης 110°, ενσωματωμένα ακουστικά AKG και μικρόφωνο, ενώ στο πακέτο θα βρείτε και τα ασύρματα τηλεχειριστήρια που έχει σχεδιάσει η Microsoft για όλα αυτά τα κράνη.

Το Odyssey θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου με κόστος $499.

Συντάκτης: Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα