H devolo κάνει νέο ρεκόρ φτάνοντας τις 35 εκατομμύρια πωλήσεις συσκευών Powerline

10:01 2/11/2017 - Πηγή: Xblog

H devolo AG έφτασε σε ένα νέο ορόσημο: Η εταιρεία με έδρα στο Άαχεν, παρέδωσε πρόσφατα το 35.000.000ο Powerline της! Τα Powerline μετατρέπουν τις γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος σε καλώδια δεδομένων με αποτέλεσμα να μεταφέρουν το σήμα του Internet σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

Φέτος, η devolo γιορτάζει τα 15α γενέθλιά της. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό να μετατρέψει το home

networking σε μια απλή διαδικασία. Οι πρώτοι προσαρμογείς dLAN ξεκίνησαν να παράγονται το 2003. Χάρη στη συμμετοχή της devolo, μια μαζική αγορά έχει πλέον αναπτυχθεί από ένα τμήμα αρχικά – και τα προϊόντα που αναπτύσσονται στο Άαχεν, βρίσκονται σε εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλη την Ευρώπη. Μετά την παράδοση του 35εκατομμυριοστού προσαρμογέα της, η devolo ενισχύει τη θέση της ως ηγέτιδα στην παγκόσμια αγορά του τομέα των Powerline.

Τα προϊόντα dLAN αναπτύσσονται συνεχώς

Η τεχνολογία dLAN αναπτύσσεται συνεχώς. Η αρχικά μικρή ταχύτητα μετάδοσης των 14 Mbps αυξήθηκε πλέον στα 1200 Mbps στην τελευταία γενιά προσαρμογέων dLAN. Επιπλέον, τα προϊόντα devolo έχουν συμβατότητα με WiFi εδώ και πολλά χρόνια και ως εκ τούτου εξασφαλίζουν ότι οι ασύρματες συσκευές, όπως τα tablet ή τα smartphones, που χρησιμοποιούνται ολοένα και πιο έντονα, μπορούν να συνδεθούν στο Internet οπουδήποτε.

Η τεχνολογία Smart WiFi που παρουσιάστηκε στην IFA 2017 προσφέρει ένα ακόμη καλύτερο δίκτυο στο σπίτι. Εξασφαλίζει ότι οι τελικές συσκευές θα είναι πάντα συνδεδεμένες στο πιο ισχυρό σημείο πρόσβασης και θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το υψηλότερο δυνατό εύρος ζώνης. “To Home networking συνεχίζει να είναι μια αναπτυσσόμενη αγορά, η οποία οφείλεται κυρίως στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες που χρειάζονται μεγάλο εύρος ζώνης ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε, όπως το streaming βίντεο και μουσικής ή τα παιχνίδια» δηλώνει ο Heiko Harbers, πρόεδρος της devolo AG.

Η devolo δραστηριοποιείται και στον τελικό πελάτη αλλά και στον επαγγελματικό τομέα – Ευκαιρία ανάπτυξης έξυπνου δικτύου

Στον τομέα των τελικών πελατών, η devolo επικεντρώνεται στις λύσεις Smart Home εκτός από το home networking. Με τις Home Control σειρές συσκευών, η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, τα οποία ο πελάτης μπορεί να συνδυάσει όπως επιθυμεί χρησιμοποιώντας κανόνες που είναι απλοί στις ρυθμίσεις. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να διαπιστώσουν για παράδειγμα ότι έχουν κλείσει το σίδερο στο σπίτι, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού ή να ρυθμίσουν εξ αποστάσεως τη θερμοκρασία χώρου. Επιπλέον, οι έξυπνοι συναγερμοί κίνησης, νερού και καπνού, οι οποίοι ενημερώνουν το χρήστη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, εξασφαλίζουν αυξημένη ασφάλεια.

Στην αγορά B2B, η devolo έχει καθιερώσει έναν άλλο βασικό άξονα με τον τομέα των Smart Grid. Αναπτύσσει λύσεις για το ευφυές δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας του μέλλοντος, στο οποίο η επικοινωνία δεδομένων παίζει βασικό ρόλο. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί μικροί παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας αντικαθιστούν ένα μικρό αριθμό μεγάλων. Η κατανάλωση ενέργειας και η παραγωγή πρέπει να συντονίζονται στενά και το νέο δίκτυο πρέπει να παρακολουθείται και να ελέγχεται σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, δημιουργούνται πρόσθετες υπηρεσίες οι οποίες πρέπει να ενσωματωθούν στην υποδομή. Η επικοινωνία Powerline χρησιμοποιείται επίσης εδώ – ως μια πρόσθετη ευκαιρία για ανάπτυξη για την devolo.

Συντάκτης: Δελτίο Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα