Βγήκε στο φως η αλήθεια: Είναι ο Tom Cruise ομοφυλόφιλος;

21:54 15/9/2017 - Πηγή: Taxalia
Ένα από τα κλισέ των tabloid είναι ότι μυριάδες ομοφυλόφιλοι star "αποκρύπτουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα για να μην προκαλούν το κοινό και τα κινηματογραφικά studio". Ανάμεσα στα ονόματα που εδώ και χρόνια ψιθυρίζονται είναι και αυτό του Τομ Κρουζ.

Η μετά θάνατο βιογραφία του Τζόνι Φράτο ωστόσο έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο διάσημος ηθοποιός είναι ετεροφυλόφιλος.
Η βιογραφία γράφτηκε από τον συγγραφέα Matthew Randazzo V και έχει τίτλο "Now That I’m Dead: Here’s the Real Dirt" και όπως αναφέρεται στο βιβλίο ο Φράτο εκπαίδευε τον Κρουζ για τη συμμετοχή του στην ταινία "Το χρώμα του χρήματος".
Παρά τις φήμες που έχουν ακουστεί, μπορώ να εγγυηθώ από την εμπειρία μου ότι ο Τομ Κρουζ δεν είναι ομοφυλόφιλος" φέρεται να δηλώνει ο Φράτο, ο οποίος πέθανε το 2015, σε ηλικία 63 χρόνων.

Ο Φράτο, απατεώνας, κλέφτης κοσμημάτων και κατηγορούμενος για πλαστρογράφηση έργων τέχνης είχε στενούς δεσμούς με τη Μαφία.
Ο γιος του συνεργάτη του Αλ Καπόνε Λουίτζι Φράτο εξομολογείται στην έκδοση λεπτομέρειες από τις συναντήσεις και τις γνωριμίες του με τους Όπρα Γουίνφρεϊ, Πάρις Χίλτον και Φρανκ Σινάτρα.
Στο βιβλίο, ο Φράτο περιγράφει ότι ο Κρουζ μπήκε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Σικάγο μία νύχτα και αγκάλιασε "δύο καυτά κορίτσια από το Ντε Μόιν".
"Τι συμβαίνει κυρίες; τις ρώτησε χαμογελώντας. Ποτέ δεν είδα γυναίκες να κολλάνε έτσι" λέει ο Φράτο. "Αν είχε κάτι το ομοφυλοφιλικό ο Τομ Κρουζ, να είστε σίγουροι ότι θα το έβλεπα" προσθέτει.
Keywords
Τυχαία Θέματα