Συνεργασία DOCTOR CARE – ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

10:21 10/5/2016 - Πηγή: Taxalia

Η Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Πρωτοβάθμιας Υγείας DOCTOR CARE ξεκινά επίσημη συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ως ειδικό συμβεβλημένο Πολυϊατρείο.

Η σύμβαση προβλέπει την απευθείας κάλυψη προασφαλισιτκού ελέγχου για τους ενδιαφερόμενους ναασφαλιστούν στην ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ,

προνομιακό τιμοκατάλογο και παροχές προστιθέμενης αξίας στο DOCTOR CARE για όλους τους ασφαλισμένους της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Οι ασφαλισμένοι της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ μπορούν πλέον να αξιοποιούν τα προνόμια και τις υπηρεσίες υγείας που παρέχουν οι 70 κορυφαίοι ιατροί όλων των ειδικοτήτων, το εξειδικευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, στις εξοπλισμένες με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμήςκτιριακές εγκαταστάσεις του DOCTOR CARE, οι οποίες εκτείνονται σε 1.700 τ.μ. Το Πολυϊατρείο λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή 07:30 -21:00 και Σάββατο 09:00-15:00.

Η ενεργοποίηση της συνεργασίας, επιτρέπει στους ασφαλισμένους της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ να έχουν άμεση και συνεχή πρόσβαση στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του DOCTOR CARE, καλώντας όλο το 24ωρο - 7 ημέρες την εβδομάδα στην «Ανοιχτή Γραμμή Υγείας», στα τηλέφωνα 210.62.88077 (από κινητό) και 801.11.41051 (από σταθερό) ή στο τηλεφωνικό κέντρο του DOCTOR CARE 2315.555.555, e-mail: [email protected].

Παράλληλα, η μετάβαση των πελατών της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στο DOCTOR CARE είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς βρίσκεται στη Ναύαρχου Κουντουριώτου & Παγγαίου 1, σε κομβικό σημείο της Θεσσαλονίκης,έναντι του λιμένος, ενώ πλησίον υπάρχουν χώροιστάθμευσης 400 περίπου θέσεων.

Η συνεργασία της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ με το DOCTORCARE, το μεγαλύτερο πολυϊατρείο των Βαλκανίων, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά ότι η ίδια, ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία της «Δυναμικά μαζί, κοντά σας ό,τι κι αν τύχει» με την επίτευξη συμφωνιών στρατηγικής σημασίας με κορυφαίους φορείς υγείας προκειμένου να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες για τους ασφαλισμένους της.

Ο Πρόεδρος του DOCTOR CARE κ. Κωνσταντίνος Τζουτζουράκης σε δήλωσή του, σχετικά με την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με την ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, τονίζει: «Η συμφωνία με την ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μίας εκ των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας μας, εναρμονίζεται πλήρως με τη στρατηγική του DOCTOR CARE για την παροχή προστιθέμενης αξίας υπηρεσιών σε μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε προνομιακές τιμές για όλους τους πολίτες. Η συνεργασία αυτή, που θεμελιώνει την αμοιβαιότητα και την εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο οργανισμών, δημιουργεί πολύ σημαντικές προοπτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης, διότι έχει ως κοινό τόπο την προσφορά προς τον άνθρωπο. Στο επόμενο διάστημα, θα έχουμε τη δυνατότητα να μετουσιώσουμε την κοινή μας φιλοσοφία σε νέες υπηρεσίες και προϊόντα υγείας, τα οποία θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σύγχρονου ανθρώπου».

Το Πολυϊατρείο Doctor Care αποτελεί Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το Νοέμβριο του 2015, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των Ιατρικών Ειδικοτήτων, αποτελούμενο από 26 Ιατρικά Τμήματα. Με Συνεργάτες και Στελέχη, καταξιωμένους και διακεκριμένους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις στο πλέον νευραλγικό σημείο της Θεσσαλονίκης έναντι του λιμένος με εύκολο πάρκινγκ (5 ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης δίπλα του) αποτελεί την πιο σημαντική Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας σε όλη την Ελλάδα. Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, το Doctor Care έχει λάβει ειδική μέριμνα για τη διαμόρφωση των χώρων ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους. Αποστολή του, η παροχή ιατρικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε συνδυασμό με οικονομικά προσιτό κόστος. Παράλληλα, παρακολουθεί στενά κάθε διεθνή ιατρική εξέλιξη και εφαρμόζει άμεσα κάθε νέα μέθοδο που διευκολύνει τους ασθενείς στοχεύοντας στην προαγωγή της ιατρικής επιστήμης.

Keywords
Τυχαία Θέματα