ΟΑΣΘ: ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ για την ανατροπή Τσερμενίδη

12:27 22/9/2017 - Πηγή: Taxalia
ΜΟΝΟ ΣΤΟ taxalia
"Σφαγή" στις εκλογές του συνδικάτου του ΟΑΣΘ !Χαμός γίνεται για τις εκλογές για ανάδειξη του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ, στο Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ.
Η αντιπολίτευση
-στη σημερινή παράταξη του Δημήτρη Τσερμενίδη- οργανώνεται και οργανώνει "μυστικά δείπνα" σε ...μπακαλοταβέρνες, όπου , υπό την καθοδήγηση πολιτικού στελέχους των ΑΝΕΛ (!), σχεδιάζουν την "μη εκπροσώπηση στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ", (όπως καταγγέλει η παράταξη Τσερμενίδη), που μάλιστα κατονομάζει τον Αντ.Γκότσικα, που ανέλαβε την άτυπη αρχηγία των "στασιαστών" .

Η αντιπολίτευση προσπαθεί να ακυρώσει την εκλογική διαδικασία και μιλά για "πραξικόπημα Τσερμενίδη" και μάλλον θα τα καταφέρει, αφού έχει στο πλευρό της κυβερνητικά στελέχη, που μεθοδεύουν την απομάκρυνση Τσερμενίδη.

Ο καβγάς γίνεται για τον τρόπο εκλογής του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ, ότι σύμφωνα με το άρθρο 19 του Νόμου Σπίρτζη (Ν.4482/2017):

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.ΣΥ.Θ. αποτελείται από εννέα (9) μέλη. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου διορίζονται και παύονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών. Ένα (1) από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι εκπρόσωπος των εργαζομένων, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 3 του ν. 3429/2005 (Α΄314).Μέχρι την εκλογή του εκπροσώπου των εργαζομένων, η θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο παραμένει κενή και το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτείται και συνεδριάζει νομίμως μέχρι την κάλυψη της θέσης. Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτείται και λειτουργεί νομίμως μόνο με τον ορισμό (5) πέντε μελών Διοικητικού Συμβουλίου. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παύονται αζημίως και αντικαθίστανται ελεύθερα, πλην του εκπροσώπου των εργαζομένων."
Keywords
Τυχαία Θέματα