Η ΥΜΑΘ στη 2η Θρακο-Μακεδονική SYNERGIA στην Αλεξανδρούπολη

18:03 20/5/2016 - Πηγή: Taxalia

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας - Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, κήρυξε σήμερα, 20 Μαΐου 2016, στην Αλεξανδρούπολη, την έναρξη της 2ης Θρακο-Μακεδονικής Έκθεσης «SYNERGIA», την οποία διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, στο
Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Thraki Palace. Στο χαιρετισμό της η Υφυπουργός τόνισε τη σημασία της φετινής έκθεσης ως συμβολικό σημείο μετάβασης στη νέα οικονομική πραγματικότητα και αναφέρθηκε στα θετικά μηνύματα που η έκθεση μεταφέρει.

Ανάμεσα σε άλλα, η Υφυπουργός δήλωσε:

«Τα θετικά μηνύματα που επιβεβαιώνουν τη στροφή της Ελληνικής Οικονομίας προς την Ανάπτυξη, τα επιβεβαιώνει η αποφασιστικότητα των Ελλήνων Παραγωγών και Επαγγελματιών. Είναι πλέον φανερό σε κάθε επαγγελματική εκδήλωση, σε κάθε έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών, σε κάθε συνάντηση ανθρώπων του μόχθου και της δουλειάς, όπως είναι και η φετινή θρακο-μακεδονική SYNERGIA, ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι έτοιμοι να σηκώσουν ξανά το κεφάλι, και να διεκδικήσουν αποφασιστικά όλα αυτά που δικαιούνται. Και θα τα κερδίσουν».


Keywords
Τυχαία Θέματα