ΒΟΜΒΑ! ΚΑΤΑ ΤΩΝ ομολοχιούχων και η κυβέρνηση Τσίπρα. ΕΧΑΣΑΝ οριστικά...

George J. Prokopakis.
Αυτό το PSI πχιά, άνω κάτω μας έχει κάνει...

Βγήκε η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για τους ιδιώτες ομολογιούχους που κουρεύτηκαν το 2012 με το PSI. Το ΕΔΔΑ αποφάσισε υπέρ του ελληνικού δημοσίου. Στο σκεπτικό αναφέρεται μεταξύ άλλων πως η ζημία των ομολογιούχων εάν δεν γινόταν αυτή η εθελοντικά υποχρεωτική ανταλλαγή θα ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Το εντυπωσιακό είναι πως η κυβέρνηση τσιπροκαμμένων επί 18 μήνες υποστήριζε σθεναρά
και με επιτυχία το κούρεμα ενώπιον του δικαστηρίου. Άσχετα με το τι έλεγε στον κόσμο. Αποφασισμένοι γερμανοτσολιάδες παιδάκι μου.

Να θυμηθούμε την πολιτική αλητεία ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και άλλων δημοκρατικών δυνάμεων ήδη από το φθινόπωρο 2011. Επένδυσαν στην απάτη. Οι τσιπροκαμμένοι πάει στην ευχή - δεν είναι δα και το μεγαλύτερο αμάρτημά τους. Οι άλλοι όμως; Τα ίδια πρόσωπα που έστησαν την πολιτική απάτη, σήμερα στήνουν τη σοσιαλδημοκρατία - άσε τον Κουβέλη.

Το έγκλημα του πολιτικού σανού είναι τεράστιο. Οι ιδιώτες ομολογιούχοι κατευθύνθηκαν όχι προς λύσεις προς το δικό τους συμφέρον, αλλά να υποτάξουν τη διεκδίκησή τους στον λαϊκιστικό σχεδιασμό της νομικής παπαρολογίας. Τώρα βρίσκονται με τετελεσμένη απόφανση, στο ανώτατο δικαστήριο που θα μπορούσε να φθάσει η υπόθεσή τους. Έχασαν ό,τι έχασαν με το PSI, τάισαν χασοδίκες και βρέθηκαν να έχουν απέναντί τους αυτούς που τους παρότρυναν στη συγκεκριμένη διεκδίκηση. Τώρα με τελεσίδικη απόφαση, ούτε ο πατέρας τους - εάν κυβερνούσε - δεν μπορεί να προχωρήσει σε ρυθμίσεις για κάποια ανάκτηση απωλειών. Δαρμένοι και κερατάδες!

Όσοι παρακολουθούν από παλιά, ίσως θυμούνται πως από το Νοέμβριο 2011 υποστήριζα το ατελέσφορο της συγκεκριμένης στάσης, χαρακτήριζα εξαπάτηση τη στάση των πολιτικών αλητών που δεν διστάζουν να διαλύσουν ό,τι βρίσκεται μπροστά τους προκειμένου να επιτύχουν τους πολιτικούς τους στόχους. Τότε και για σημαντικό χρονικό διάστημα υπήρχαν εναλλακτικές. Σήμερα όχι.

Επαναλαμβάνω: η κυβέρνηση τσιπροκαμμένων αγωνίσθηκε σθεναρά υπέρ της νομιμότητας, της αναγκαιότητας και της αποτελεσματικότητας του PSI. Του PSI που έκαναν ο Παπαδήμος και ο Βενιζέλος! Τι σου είναι αυτή η ζωή
Keywords
Τυχαία Θέματα