ΒΙΝΤΕΟ! Κραυγή αγωνίας από τον άνδρα που ζυγίζει 360 κιλά...


Τη δική του περιπέτεια βιώνει τα τελευταία χρόνια ένας άνδρας στην Κομοτηνή ο οποίος, όπως λέει, ζυγίζει 360 κιλά και ζητά να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.
"Τα τελευταία 6 χρόνια είμαι καθηλωμένος στο κρεβάτι και δεν μπορώ να μετακινηθώ. Δεν μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, με φροντίζει καθημερινά η γυναίκα μου και τα τέσσερα παιδιά μου. Ζητώ βοήθεια για να μεταφερθώ στο νοσοκομείο. Μας απαντάνε ότι δεν υπάρχει κρεβάτι για τα κιλά μου" λέει ο Σιαχίν Σερήφ.
"Έχω πληγές στο σώμα μου ζητάω τουλάχιστον
να έρθει κάποιος γιατρός να με δει στο σπίτι αλλά δεν έχω καμία βοήθεια" συνεχίζει ο κ. Σερήφ.

Το πρόβλημα του υπέρβαρου άνδρα είχαν δημοσιοποιήσει τα μέσα ενημέρωσης της Κομοτηνής από το 2012. Τότε είχε νοσηλευτεί για δύο περίπου μήνες σε Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης ωστόσο η κατάσταση του όπως λέει ο ίδιος, δεν βελτιώθηκε.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σιαχίν Σερήφ απευθύνει μάλιστα έκκληση προς τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας, ζητώντας βοήθεια.

Εκκλησή Βοήθεια @skaigr @alexpavlikianos @presshub_gr @ANT1TV @ALPHA_TV @Epsilontvgr @StarChannelGr @LiberalGr @PressGrNet τηλ.6947102001 pic.twitter.com/u5bV1ehz4T— komotini (@komotini10) 19 Σεπτεμβρίου 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα