Τραυματίες σε τροχαίο διακινητής και 12 μη νόμιμοι μετανάστες

Η προσπάθεια ενός διακινητή να ξεφύγει από αστυνομικούς, είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο τόσο αυτός όσο και τα 12 άτομα που είχε στο αυτοκίνητό του

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (10/10) στην Εγνατία οδό. Ανάμεσα στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, αστυνομικοί έκαναν σήμα με αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 32χρονος Γεωργιανός, προκειμένου να το ελέγξουν. Αυτός όμως
δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Κοντά στον κόμβο Χρυσούπολης, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες και να τραυματιστούν σοβαρά ο ίδιος και ελαφρά οι 12 μη νόμιμοι μετανάστες, τους οποίους προωθούσε στην ενδοχώρα.

Λίγη ώρα αργότερα και μετά από οργανωμένη επιχείρηση, συνελήφθησαν τρία ακόμα άτομα, ένας 29χρονος Γεωργιανός και δύο ημεδαποί, ένας 44χρονος και μία 29χρονη, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα, προπορεύονταν και ακολουθούσαν το όχημα του 32χρονου.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο του 32χρονου είχε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας ενώ το συγκεκριμένο άτομο είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Πηγή: www.news247.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα