Τηλεοπτική σειρά για το θρυλικό Cotton Club

16:33 3/3/2017 - Πηγή: Press-gr

Το Cotton Club, το θρυλικό κλαμπ στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, που φιλοξένησε τη δεκαετία του 20 τα μεγαλύτερα ονόματα της jazz και swing σκηνής, είναι το θέμα τηλεοπτικής σειράς που ετοιμάζει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX, σύμφωνα με το Variety. Με τίτλο «Cotton Club», η μουσική σειρά θα παρακολουθεί τις ζωές των μαύρων καλλιτεχνών που εμφανίζονταν στο νυχτερινό κέντρο, οι οποίες συνδέονται με τις ζωές των λευκών γκάνγκστερ που το διαχειρίζονταν.

Η Αγιάνα

Φλόιντ είναι η συγγραφέας και εκτελεστική παραγωγός μαζί με τους Κρεγκ Ζέινταν και Νιλ Μέρον. Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Κένι Λέον και o μουσικός, συνθέτης, δισκογραφικός παραγωγός, κριτής του «X Factor", L.A. Reid είναι υπεύθυνος για τη μουσική επένδυση της σειράς. Η Sony Pictures Television και η Storyline Entertainment βρίσκονται πίσω από την τηλεοπτική μουσική σειρά που είναι στο στάδιο της συγγραφής του σεναρίου. Οι Μαρκ Νίκολσον, Τζον Ράις και Τζο Μπατίρ είναι οι συμπαραγωγοί του σίριαλ.

Η σειρά "Cotton Club" ακολουθεί τα βήματα των άλλων μουσικών προγραμμάτων του τηλεοπτικού δικτύου FOX, όπως το "Grease: Live" και το "The Rocky Horror Picture Show".

Το διάσημο τζαζ κλαμπ του Χάρλεμ αποτέλεσε θέμα της ταινίας του 1984 «Cotton Club" του Φράνσις Φορντ Κόπολα με πρωταγωνιστή τον Ρίτσαρντ Γκιρ.

Οι Ζέινταν και Μέρον έχουν την εμπειρία πολλών παραγωγών βασισμένων στη μουσική, όπως τα live μιούζικαλ του NBC "Sound of Music," "Peter Pan," "The Wiz," "Hairspray" και το επερχόμενο "Bye Bye Birdie."

Οι Duke Ellington, Cab Calloway, Ethel Waters, Count Basie, Bessie Smith, Nicolas Brothers, Ella Fitzgerald είναι μόνο λίγοι από τους καλλιτέχνες που ξεκίνησαν από το «Cotton Club", όπου διασκέδαζε η αφρόκρεμα της ελίτ της Νέας Υόρκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα