ΤΙ ΞΕΧΝΑ ο Ρουσόπουλος! ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ (το Βατοπέδι) για την κυβέρνηση Καραμανλή...

Σταύρος Στραβόλαιμος Όπως έγραψα και το πρωί σε μια σύντομη ανάρτηση μου, ο ξαναεμφανισθείς στο προσκήνιο Θοδωρής Ρουσόπουλος, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι το δικαστήριο απάλλαξε τους πάντες για τις ιερές ανταλλαγές Βατοπεδίου, εννοώντας προφανώς και τον εαυτό του και όλους τους εμπλεκομένους τότε πολιτικούς.
Να πούμε δυο κουβέντες λοιπόν για να βάλλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Κανένα δικαστήριο δεν δίκασε ποτέ πολιτικά πρόσωπα για την συγκεκριμένη υπόθεση διότι άπλα τα αδικήματα παραγράφηκαν με το κλείσιμο της βουλής
από τον Καραμανλή.
Τι ακριβώς έγινε; Η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι κατηγορούμενοι, μη πολιτικά πρόσωπα, υπηρεσιακοί παράγοντες δεν ενήργησαν με δόλο και ότι εκτελούσαν απλώς ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ. Για τους Εφραίμ και Αρσένιο μάλιστα, η απόφαση ανέφερε ότι δεν αποδείχτηκε ότι εξώθησαν υπαλλήλους στην τέλεση αξιοποίνων πράξεων και ότι θεωρούσαν ότι οι παραλίμνιες εκτάσεις και η Βιστωνίδα τους ανήκουν. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Τα πολιτικά πρόσωπα τώρα της Δεξιάς, κυρίως δε ο κ. Ρουσόπουλος, απεμπόλησαν το δικαίωμα στη δημόσια περιουσία και επέτρεψαν τις συζητήσεις, τις δοσοληψίες και τις ανταλλαγές σε βάρος του γενικού συμφέροντος. Ως εκ τούτου είναι φανερό οτι όταν γίνεται ανταλλαγή μιας λίμνης που ανήκει στο δημόσιο και όχι στη Μονή Βατοπεδίου, με άλλες δημόσιες εκτάσεις-φιλέτα, συνιστά προφανώς καραμπινάτη ζημιά σε βάρος του ελληνικού δημοσίου.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
Keywords
Τυχαία Θέματα