ΤΕΡΑΣΤΙΟ! ΕΚΠΛΗΞΗ (για τους πάντες!) η πολύ μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο

Μιχαλης Αλεξανδριδης
Να ομολογήσω, ότι η μαζικότητα του σημερινού συλλαλητηρίου με εξέπληξε. Χιλιάδες που έφτασαν από κάθε πόλη της χώρας και ακόμη περισσότεροι από κάθε γωνία της Θεσσαλονίκης.
Εντυπωσιακό. Τίποτα άλλο προς το παρόν.

Yannis Koutsomitis
Από όποια πλευρά και να το δει κανείς, το σημερινό συλλαλητήριο είναι μια σοβαρή πολιτική και επικοινωνιακή ήττα του Σύριζα και του Τσίπρα.
Προφανώς υποεκτίμησαν
τη σημασία του ζητήματος για ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Θεώρησαν ότι οι αντιδράσεις θα έρθουν μόνο από μια μειοψηφία μισαλλόδοξων εθνικιστών και δεν υπολόγισαν ότι υπάρχει ένα μεγάλο μέρος των πολιτών που θεωρεί εαυτόν "πατριώτη" χωρίς να ταυτίζεται με τους χρυσαυγίτες και τους ψεκασμένους.
Για να πεισθούν αυτοί οι άνθρωποι για την αναγκαιότητα ενός σοβαρού και οριστικού συμβιβασμού στο Σκοπιανό, απαιτείται πάρα πολλή δουλειά, πειθώ με λογικά επιχειρήματα, επαρκής χρόνος και προφανώς αξιόπιστους διαπραγματευτές και όχι αυτούς που οδήγησαν το λαό σε ένα κίβδηλο δημοψήφισμα και μετά πήγαν και υπέγραψαν τα πάντα για να μην καταρρεύσει η χώρα στα χέρια τους.
Η ευθύνη για τις όποιες επιπτώσεις του σημερινού συλλαλητηρίου θα είναι όλη δική τους.

Ioannis Mitsiopoulos
Τεράστιο συλλαλητήριο οργανωτές μιλούν για πάνω από 200.000!!!

Ioannis Mitsiopoulos
500.000 έως 700.000 λαού οι τελικές εκτιμήσεις των οργανωτών στο συλλαλητήριο της Θεσ/νίκης

Λένα Μαυρακάκη
Λοιπόν για να μην ορέγεστε στην Θεσσαλονίκη δεν έπεφτε καρφίτσα, οι φωτο δεν δείχνουν τίποτα. Συγγενείς μας ήταν εκεί, έλεος!

Παντελής Μ. Καμάς
Όπως με πληροφορούν η συγκέντρωση εκτείνεται από το Μακεδονία palace και περνάει την πλατεία Αριστοτέλους. Ασχοληθείτε με την αμφίεση. Ασχοληθείτε με τις περίεργες θεωρίες σας. Να προβληματισει το κρατος των Αθηνων οτι ειναι μια συγκεντρωση χωρις οργανωμενες συλλογικοτητες. Αλήθεια θα αφήσουμε αυτή την αποφασισμένη ανθρωποθαλασσα στα χέρια της ακροδεξιάς? Η Δημοκρατική Παράταξη ήταν πάντα η πατριωτική παράταξη.

Antreas Androulidakis Εχεις δικιο Παντελη ο κοσμος ειναι πολυς... και οσοι γνωριζουν απο συγκεντρωσεις εχουμε παθει την πλακα μας...φαντασου να ειχαν..και εμπειρια στησιματος τι θα γινοταν...

Nikos Kritharidis
Να υπολογίζετε 300-400.000 τουλάχιστον..

Κώστας Βλάχος
Παρά τις δημόσιες παρεμβάσεις Τσίπρα -. Ιερώνυμου - Κούλη - Κουτσουμπα - Φώφης να μην λάβουν μέρος οι πολίτες στο συλλαλητήριο και την σιωπή από την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ 500.000 χιλιάδες Έλληνες έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους όλους αυτούς και έλαβαν μέρος στο συμμερινο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό
Ας ελπίσουμε με αφορμή το Μακεδονικό τα συλλαλητήρια αυτά να εξελιχθούν σε ακόμα μεγαλύτερες συγκεντρώσεις να στείλουμε την μνημονιακη συμμορία στον αγύριστο να απελευθερώσουμε την πατρίδα και να πάρουμε πάλι τις ζωες μας στα χέρια μας

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΚΚΕΤΟΣ
ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ...
(Από την απίστευτη σε όγκο σημερινή διαδήλωση υπέρ των ελληνικών δικαίων για την Μακεδονία μας!..)

Μιχάλης Χριστοδουλίδης
Απόδειξη ότι το Συλλαλητήριο είχε καθολική επιτυχία!
- TV μουγκα στην Στρούγκα. Ούτε "ένα" πλάνο

O Andreas Boutsikakis εξοργισμένος.
Ακρα του ταφου σιωπη απο τα καναλια για το συλλαλλητηριο της Θεσσαλονικης! Προειδοποιω...Ο,τι δωσεις παιρνεις...

Μανώλης Καλατζής
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Αυτό δεν μπορεί να το αγνοήσει κανείς. Ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε ο Ιερώνυμος
Keywords
Τυχαία Θέματα