Τέλος στην κόντρα: Τα βρήκαν εξωδικαστικά Λιάγκας και Νέγκα


Δε χρειάστηκε να φτάσει στα δικαστήρια τελικά η αντιπαράθεση του Γιώργου Λιάγκα με την Αθηναΐδα Νέγκα, αναφορικά με σχόλια που είχε κάνει ο γνωστός παρουσιαστής μετά την πρεμιέρα της εκπομπής Rodeo, της οποίας η Αθηναΐς Νέγκα είναι συμπαρουσιάστρια.

Όπως ανακοινώθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, οι δύο πλευρές τα βρήκαν εξωδικαστικά και η παρουσιάστρια απέσυρε τη μήνυση που είχε υποβάλει κατά του Γιώργου Λιάγκα, μετά την κίνηση του τελευταίου να καταθέσει, αντί χρηματικής αποζημίωσης στην ίδια, το ποσό των 2.000 ευρώ στη ΜΚΟ
“Κιβωτός του Κόσμου”.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια αναφέρει τα εξής:

“Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι αφενός μεν, κατόπιν της δημόσιας και έμπρακτης συγγνώμης, την οποία ζήτησε ο κ. Γιώργος Λιάγκας, για τα όσα ατυχή είχε ισχυριστεί για την κυρία Αθηναΐδα Νέγκα στη ραδιοφωνική του εκπομπή, κι αφετέρου δε, λόγω της ικανοποιήσεως από τον κ. Λιάγκα του αιτήματος της κυρίας Νέγκα να καταθέσει αντί χρηματικής αποζημιώσεως το ποσό των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό με την επωνυμία «Κιβωτός του Κόσμου», λάβαμε την εντολή από την κυρία Νέγκα να αποσύρουμε τη μήνυση που είχαμε υποβάλει σε βάρος του κυρίου Λιάγκα.

Το δικηγορικό μας γραφείο είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο, διότι συνετέλεσε στην εξωδικαστική επίλυση του δημιουργηθέντος ζητήματος και στην αποκατάσταση των σχέσεων των δυο κορυφαίων δημοσιογράφων”.
Keywords
Τυχαία Θέματα