Τα δέκα αεροδρόμια με την καλύτερη θέα που κόβει την ανάσα


Εδώ το μέγεθος μετράει- όσο πιο μικρός είναι ένας αεροδιάδρομος, τόσο ειδυλλιακό το σκηνικό που τον περιβάλει! Σε αυτό συμφωνεί και το Private Fly (υπηρεσία μίσθωσης ιδιωτικών αεροσκαφών) έπειτα από παγκόσμια έρευνα για τα καλύτερα αεροδρόμια με την πιο εκπληκτική θέα την ώρα της προσγείωσης.

Επιστρέφοντας στα του μεγέθους, τη πρώτη θέση κατέλαβε το αεροδρόμιο Juancho E Irausquin στο νησί Σάμπα της Καραϊβικής, το οποίο διαθέτει αεροδιάδρομο 400 μέτρων. «Το να πετάς στο Σάμπα είναι εκπληκτική εμπειρίας», λέει στο CNN

o διευθυντής του PrivateFly και έμπειρος πιλότος, Adam Twidell. Πέρα από το συναρπαστικό του πράγματος, οι πιλότοι πρέπει να περάσουν από ειδική εκπαίδευση για να προσεγγίσουν το εν λόγω αεροδρόμιο και ορισμένα αεροσκάφη με στροβιλοκινητήρες μπορούν να κατεβάσουν τις ρόδες τους εδώ.

Στην ετήσια έρευνα έλαβαν μέρος ειδικοί εμπειρογνώμονες στον τομέα της αερομεταφορών- μετρήθηκαν 8.000 ψήφοι για 120 αεροδρόμια. Ζητούμενο από τους συμμετέχοντες ήταν να αναδειχθούν εκείνα τα αεροδρόμια που προσφέρουν το καλύτερο... οφθαλμόλουτρο σε πιλότους και επιβάτες, να διαθέτουν δηλαδή θέα που κόβει την ανάσα.

Και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

1. Σάμπα (αεροδρόμιο Juancho E Yrausquin), Καραϊβική

2. Αεροδρόμιο Donegal Airport, Ιρλανδία

3. Νίκαια, Κυανή Ακτή, Γαλλία 4. Αεροδρόμιο του Γιβραλτάρ5. Αεροδρόμιο Queenstown, Νέα Ζηλανδία 6. Αεροδρόμιο London City, Ηνωμένο Βασίλειο7. Αεροδρόμιο St Maarten (Princess Juliana International), Καραϊβική 8. Αεροδρόμιο Orlando Melbourne, ΗΠΑ9. Αεροδρόμιο Barra, Σκοτία 10. Αεροδρόμιο Billy Bishop Toronto City, Καναδάς
Keywords
Αναζητήσεις
/www.privatefly.com
Τυχαία Θέματα