Στα μαύρα η Σελίν Ντιόν, ετοιμάζεται συντετριμμένη για την κηδεία του άντρα της


Η Σελίν Ντιόν βίωσε τραγικές απώλειες μέσα σε μόλις δύο ημέρες. Η τραγουδίστρια έχασε τον σύζυγό της και τον αδερφό της και η θλίψη της δεν περιγράφεται. Αύριο, Παρασκευή, θα αποχαιρετήσει για πάντα τον άντρα της ζωής της καθώς η κηδεία του Ρενέ Ανγκελίλ, θα γίνει στο Μόντρεαλ του Καναδά, στην εκκλησία όπου είχαν παντρευτεί πριν 21 χρόνια.

Με τρεις γιους, τον Ρενέ Τσαρλς, 15, και τους 5 ετών δίδυμους Έντι και Νέλσον, η χήρα
πλέον Ντιόν, προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής. Μετά τον θάνατο του 73χρονου συζύγου της, Ρενέ Ανγκελίλ, από καρκίνο η απελπισία της είναι τόσο μεγάλη που πηγή από τον κύκλο της δηλώνει: «Η καρδιά της είναι κομμάτια. Είναι συντετριμμένη».

Τον τελευταίο χρόνο, σπάνια έφυγε από το πλευρό του συζύγου της. Είχαν από κοινού καλές και άσχημες στιγμές, ενώ όπως ανέφερε η πηγή αποκλειστικά στο People: «Ορισμένες ημέρες μπορούσε να περπατήσει αλλά και να παίξει με τα παιδιά, ενώ άλλες ήταν απίστευτα κουρασμένος».

Τον τελευταίο καιρό, η Σελίν Ντιόν δεν πήγαινε πουθενά. «Ήθελε να είναι μαζί του 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα σε περίπτωση που κάτι συμβεί», τονίζει χαρακτηριστικά η πηγή...
Διαβάστε ΕΔΩ: Στις 22/01 η κηδεία του άντρα της Σελίν Ντιόν, η οποία θρηνεί και για τον αδερφό της
Keywords
Τυχαία Θέματα