Πώς ο Κικίλιας έδιωξε στρατηγό της ΕΛΑΣ από σύσκεψη και τους άφησε όλους εμβρόντητους...

12:14 6/9/2014 - Πηγή: Press-gr
Μετά τη δημοσιοποίηση από το bloko.gr του πρωτοφανούς στα χρονικά περιστατικού εκδίωξης Στρατηγού από υπουργό Δημόσιας Τάξης, νεότερες πληροφορίες από παρόντες στην επεισοδιακή σύσκεψη, δίνουν περαιτέρω διευκρινήσεις, αλλά και το διάλογο μεταξύ του κ. Κικίλια και του υποστράτηγου Αθηναγόρα Παζαρλή, καθώς αυτός είναι ο Στρατηγός, από τον οποίο ζητήθηκε να βγει απο την αίθουσα, της αστυνομικής διεύθυνσης Χαλκιδικής.

Η ρήξη ξεκίνησε αμέσως μόλις στη διαδικασία των αναγνωριστικών συστάσεων, ο αστυνομικός διευθυντής είπε το όνομα του και διευκρίνησε ότι προέρχεται από τη γειτονική Πέλλα.
Ο
κ. Παζαρλής, είπε τότε στον κ. υπουργό πως αυτό εξακολουθεί να γίνεται, οι τρίμηνες αποσπάσεις δηλαδή από όμορες αστυνομκές διευθύνσεις εξαιτίας του ζητήματος των Σκουριών, όμως τώρα πλέον εξέλιπαν οι λόγοι και δεν χρεάζεται να ταλαιπωρούνται οι αξιωματικοί.
Τότε ο κ. Κικίλιας φέρεται να ρώτησε γιατί τους φέρνει, αφού δεν υπάρχει πρόβλημα και ο κ. Παζαρλής απάντησε πως δεν τους φέρνει αυτός, αλλά έρχονται με διαταγή του αρχηγείου.
Ο υπουργός εξεμάνη τότε και απάντησε ότι είναι δύο μηνών υπουργός και πως δεν μπορούν να του λένε τέτοια πράγματα και είπε στον υποστράτηγο να βγει από την αίθουσα.

Τότε ακολούθησε ο διάλογος που, όπως μας μετέφεραν επί λέξη, ακολούθησε.

Κικίλιας: "Βγες έξω".
Παζαρλής: "Εγώ να βγώ έξω; "
Κικίλιας: " Ναι εσύ".
Παζαρλής: " Είσαι προκαταλειμμένος".

Μάλιστα, όπως λέγεται, το μέρος του υποστράτηγου πήρε και συντάχθκηε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Καρανάσιος, ο οποίος είπε, "έχει δίκιο ο Παζαρλής".
Μετά την αποχώρηση Παζαρλή, ο υουργός Δημόσιας Τάξης επιχείρησε να αιτιολογήσει τον αδικαιολόγητο εκνευρισμό του, λέγοντας στους εμβρόντητους παριστάμενους, ότι ο κ. Παζαρλής είχε απρεπή στάση ενόσω του μιλούσε και πως φορούσε πουκάμισο, κάτι που όπως μπορείτε να δείτε στην "αναμνηστική" φωτογραφία φορούσαν όλοι πλην ενός.http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/nees-plhrofories-gia-thn-ekswsh-pazarlh-apo-ton-kikilia-o-dialogos-ths-rhkshs-bges-eksw-eisai-prokathleimmenos.html
Keywords
Τυχαία Θέματα