Πώς έγινε η ληστεία στα ΕΛΤΑ Ανδραβίδας

20:00 7/2/2017 - Πηγή: Press-gr

Εξιχνιάστηκε η ληστεία που είχε γίνει τη 1η Φεβρουαρίου στα ΕΛ.ΤΑ. της Ανδραβίδας και δράστες, σύμφωνα με την Αστυνομία είναι ένας 24χρονος και ένας 20χρονος ανιψιός του. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και 34χρονος αδελφός του πρώτου συλληφθέντα, που βρίσκεται και αυτός στα χέρια της Αστυνομίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος και ο 20χρονος, πήγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στα ΕΛ.ΤΑ. Ανδραβίδας, όπου έχοντας καλυμμένα

τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με την απειλή κυνηγετικού όπλου και αφαίρεσαν 920 ευρώ. Μάλιστα κατά τη διαφυγή τους απείλησαν αστυνομικούς με όπλο.

Οι δράστες, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, είχαν προσχεδιάσει την διάπραξη της ληστείας και για το σκοπό αυτό είχαν διαπράξει δύο κλοπές. Αναλυτικότερα, στις 31 Ιανουαρίου ο 34χρονος με τον 20χρονο, είχαν αφαιρέσει από την Πάτρα, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν κατά την διάρκεια της ληστείας , ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα, είχαν αφαιρέσει το κυνηγετικό όπλο από την περιοχή του Λάππα Αχαΐας. Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων του 24χρονου προέκυψε ότι, σε βάρος εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα