Ποιοι καλλιτέχνες απαγόρευσαν στον Τραμπ να χρησιμοποιεί τα τραγούδια τους - ΦΩΤΟ

13:05 8/4/2016 - Πηγή: Press-gr

O υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τραμπ, φαίνεται πως γνωρίζει καλά τη μαγική συνταγή με την οποία δημιουργεί αντιπάλους και πολέμιους τόσο από τον πολιτικό όσο και από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Δείτε εδώ ποιοι καλλιτέχνες απαγόρευσαν από τον Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί τα τραγούδια τους, στις προεκλογικές του εκστρατείες:

H Βρετανίδα τραγουδίστρια, Adele, απαγόρευσε από τον Ντόναλντ
Τραμπ να χρησιμοποιεί τις μουσικές της επιτυχίες, στις προεκλογικές του καμπάνιες.

Σε μια προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο, το συγκρότημα R.E.M. ανακοίνωσε πως αισθάνθηκε περίεργα, όταν ακούστηκε το κομμάτι τους “It’s the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)”. Τότε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Μάικλ Στάιπ και ο μπασίστας, Μάικ Μιλς, αντέδρασαν μέσω των λογαριασμών τους στα social media, και απευθυνόμενοι στην ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ έγραψαν χαρακτηριστικά: «Μην χρησιμοποιείτε τη μουσική μας για τη βλακώδη εκστρατεία σας».

Ο τραγουδιστής των Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ,ζήτησε από τον Τραμπ να σταματήσει να χρησιμοποιεί το τραγούδι “Dream On” κατά τη διάρκεια των προεκλογικών του εκστρατειών τον Αύγουστο του 2015. Ο μεγιστάνας, ωστόσο, δεν υπάκουσε και έτσι ο Τάιλερ ζήτησε τη βοήθεια του δικηγόρου του.Ο Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά στις εκλογές των ΗΠΑ για το προεδρικό χρίσμα με την μουσική υπόκρουση του “Rockin’ in the Free World,” του Νηλ Γιανγκ, κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στον καλλιτέχνη.Ο Αμερικανός ράπερ Εβερλαστ, έξαλλος με τον Ντόναλντ Τραμπ, απαγόρευσε στο φαβορί των προκριματικών εκλογών για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου να χρησιμοποιεί την παγκόσμια επιτυχία του "Jump around" κατά τη διάρκεια των προεκλογικών του συγκεντρώσεων. Δείτε επίσης:

Ράπερ απαγορεύει στον Τραμπ να χρησιμοποιεί τις επιτυχίες του

Keywords
Τυχαία Θέματα