Οι Κινέζοι στην Αθήνα για τον Ιντέγε


Κοντά στην απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε από τον Ολυμπιακό φαίνεται ότι βρίσκεται η Τιανγίν Τέντα και ίσως εντός της ημέρας να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση. Άνθρωποι της κινεζικής ομάδας βρίσκονται ήδη στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους», έχοντας στόχο να κλείσουν άμεσα τον Νιγηριανό, καθώς η μεταγραφική περίοδος στην Ασία ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου.



Ο 28χρονος επιθετικός πιέζει (όπως και ο ατζέντης του) ώστε να κλείσει σήμερα και φαίνεται ότι ίδιος τα έχει βρει για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 3,5-4 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, του δίνει περισσότερα χρήματα από όσα… είχε στρώσει στο τραπέζι πέρυσι την ίδια περίοδο. Πάντως, η προσφορά στον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο καλή όσο πέρυσι και υπάρχει μια διαφορά περίπου πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Στο εξωτερικό γίνεται λόγος για 10 εκατομμύρια ευρώ και η προηγούμενη ήταν κοντά στα 15 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2015 αποκτήθηκε έναντι 5 εκατ. ευρώ από τη Γουέστ Μπρομ.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε αρχικά αρνητικός, αλλά βλέποντας ότι ο Ιντέγε θέλει τόσο πολύ να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι αρκετά πιθανό να απαντήσει θετικά στην πρόταση που έχει δεχθεί ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα σαν του Μαζουακού που έδειχνε από ένα σημείο και μετά ότι δεν είναι στα… πάνω του. Σημαντική διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι ότι τότε υπήρχε μόνο ο Πουλίδο πίσω από τον Νιγηριανό, ενώ φέτος υπάρχει ο Καρντόσο και ο Ανσαριφάρντ, που πρόκειται να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής εφόσον φύγει ο Ιντέγε.

Με αυτά τα δεδομένα ο παίκτης δεν θα είναι καν στην αποστολή για τη ρεβάνς με την Οσμανλίσπορ εκτός αν χαλάσει σήμερα η μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει φυσικά για φορ το καλοκαίρι.

πηγή: sport-fm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα