Ο Τόσκας για την αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίρια


«Οι δύο επιχειρήσεις είναι απολύτως δικαιολογημένες» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας αναφερόμενος στη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτίρια το πρωί στην Αθήνα.

«Το πρώτο κτίριο στου Ζωγράφου, ανήκει στον δήμο Αθηναίων και το ήθελε για να χρησιμοποιηθεί ως πολιτιστικός χώρος. Οι καταληψίες, περίπου 5-6 άτομα, βρίσκονταν μέσα αρκετό καιρό. Το δεύτερο κτίριο ανήκει στον Ερυθρό Σταυρό και θέλει να το χρησιμοποιήσει για ασυνόδευτα παιδιά. Μέσα στο κτίριο

βρίσκονταν πρόσφυγες, οι οποίοι έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να είναι σε οργανωμένους χώρους. Όπως καταλαβαίνετε και οι δύο επιχειρήσεις είναι απολύτως δικαιολογημένες» σημείωσε ο κ. Τόσκας μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9Fm.

«Η προτεραιότητα του υπουργείου είναι να εξυπηρετηθεί ο πολίτης, υπάρχουν περιστατικά μεγάλης εγκληματικότητας υπάρχουν περιοχές προβληματικές, όπως η δυτική Αθήνα που ρίχνουμε βάρος» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενώ αναφερόμενος στην περιοχή Ροτόντα της Θεσσαλονίκης υπογράμμισε ότι έχουν γίνει πολλαπλές δράσεις με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί η δραστηριότητα των εμπόρων ναρκωτικών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε ότι η εγκληματικότητα υποχωρεί, επισημαίνοντας παράλληλα: «Δεν σταματάει ποτέ η δουλειά της αστυνομίας» Ο κ. Τόσκας πρόσθεσε ότι υπάρχουν σημαντικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος τόνισε ωστόσο ότι παραμένουν σοβαρά προβλήματα με τα ναρκωτικά και την παραβατικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα