Ο Σταλόνε ο αγαπημένος υποψήφιος των Χρυσών Βατόμουρων

11:38 3/2/2017 - Πηγή: Press-gr

Ίσως να μην υπάρχει κανένας άλλος που να μισεί τόσο πολύ τα Χρυσά Βατόμουρα, με τα οποία «βραβεύονται» οι χειρότερες ταινίες της κάθε χρονιάς του Χόλιγουντ, όσο οι ηθοποιοί. Φέτος οι νικητές θα ανακοινωθούν την 25η Φεβρουαρίου.
Χρόνο με το χρόνο τα υποψήφια για Βατόμουρο κινηματογραφικά αστέρια γίνονται όλο και πιο έξαλλα όταν βλέπουν τα ονόματά τους στις λίστες υποψηφιότητας. Βέβαια δεν μπορούν όλοι να είναι σαν τη Σάντρα Μπούλοκ, που όχι μόνο κέρδισε ένα Χρυσό Βατόμουρο την ίδια χρονιά που κέρδισε το Όσκαρ
για την ταινία «Μία σχέση στοργής», αλλά παραβρέθηκε κιόλας στην τελετή απονομής κάνοντας μία ξεκαρδιστική ομιλία απονομής.
Ο ηθοποιός πάντως που φαίνεται να μισεί περισσότερο από όλους τα Βατόμουρα είναι ο Σιλβέστερ Σταλόνε, σύμφωνα με τον ιδρυτή και πρόεδρο των βραβείων Τζον Ουίλσον, ο οποίος μοιράστηκε μία αστεία ιστορία με τους αναγνώστες του Hollywood Reporter.
Παρά την μεγάλη του καριέρα και την άνεσή του να παίζει σε ταινίες δράσης, φαίνεται ότι ο Σταλόνε ενοχλείται πραγματικά από το γεγονός ότι έχει προταθεί τουλάχιστον 24 φορές για Χρυσό Βατόμουρο. Το τελικό χτύπημα ήταν το 2000 όταν ήταν υποψήφιος για το βραβείο του χειρότερου ηθοποιού του αιώνα.
«Όταν άκουσε ότι ήταν υποψήφιος για το Βατόμουρο του χειρότερου ηθοποιού του αιώνα λάβαμε ένα ηχητικό μήνυμα από κάποιον που έμοιαζε με τον Σταλόνε, αλλά για νομικούς λόγους δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι ήταν αυτός», είπε ο Ουίλσον και πρόσθεσε: «αλλά το σημείο αιχμής ήταν πως έλεγε: οι ταινίες φέρνουν λεφτά, σταματήστε να παίζεται μαζί μου. Κάτι το οποίο είναι αλήθεια αφού το σίκουελ του Ρόκι έκανε πάνω από 110 εκατομμύρια δολάρια. Βέβαια αυτό δεν υπολογίζεται στα Χρυσά Βατόμουρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα