Νέες αποκαλύψεις από τον πατέρα της άτυχης εφοριακού - ΒΙΝΤΕΟ


Για περισσότερες από τέσσερις ώρες καταθέτει στους αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής ο πατέρας της δολοφονημένης Δώρας Ζέμπερη μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις που έκανε στις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις.

Ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού λίγο πριν φτάσει στη ΓΑΔΑ έδωσε νέα συνέντευξη και υποστήριξε για μια ακόμη φορά πως λίγη ώρα μετά την δολοφονία της κόρης του και ενώ βρισκόταν έξω από τον τόπο του εγκλήματος, στο Β΄ νεκροταφείο,

ένας άνδρας επιβιβάστηκε στο ταξί του και ο ίδιος αναφέρει πως δεν αποκλείεται να ήταν εκείνος ο δράστης της άγριας δολοφονίας.

"Στη γωνία στο νεκροταφείο βρισκόταν ένας νεαρός. Κατεβαίνω τον παίρνω και μπήκε γρήγορα σαν αλαφιασμένος στο αμάξι. Μήπως ήταν και αυτός; Να δουν από τις κάμερες ποιον είχα μέσα στο αμάξι. Μπορεί να μην έχει σχέση αλλά το μυαλό μου πάει παντού" δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη.

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε "μακάρι να ήμουν στο σημείο πιο νωρίς για να βοηθούσα το παιδί. Να σκότωναν εμένα παρά το παιδί". Την ίδια ώρα ο πατέρας της εφοριακού αποκλείει το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο του Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα