Νεαρός Βέλγος "χάκαρε" νόμιμα το Twitter του Ντόναλντ Τραμπ!


Αν κάποιος κάνει τον κόπο να ψάξει (πολύ) βαθιά στα παλιά tweets του Ντόναλντ Τραμπ, θα βρει κάτι περίεργο: μία ανάρτηση του 2012 όπου ανακοινώνει ότι θα παραστεί σε εκδήλωση στην πόλη Σαν Χοσέ, συνοδευόμενη από ένα βίντεο στα ολλανδικά, με ένα τραγούδι που αναφέρεται στις... διακοπές του στη Ρωσία και τις όμορφες στιγμές που (δήθεν) πέρασε με τη Σβετλάνα, τη Σάσα και τα άλλα... κορίτσια!

Τι έχει συμβεί;

Υπεύθυνος για όλο αυτό είναι
ένας Βέλγος ειδικός στην ασφάλεια στο Διαδίκτυο, ο Inti De Ceukelaire, ο οποίος με απολύτως νόμιμο τρόπο και με μοναδική του πρόθεση να... κάνει πλάκα στον Αμερικανό πρόεδρο, “χάκαρε” πρόσφατα το λογαριασμό του στο Twitter, αναρτώντας το εν λόγω βίντεο!
BREAKING: prinsj Trump spreekt #Oilsjt toe! Link:https://t.co/oCFjMUKx62 #wereldnieuws #privacy #IKEAtweetsaanpassen pic.twitter.com/vAh2f1qoDg— Inti De Ceukelaire (@intidc) January 23, 2017
Πώς το έκανε; Πολύ απλά, βρήκε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, στην οποία υπήρχε link προς μία ιστοσελίδα η οποία ονομαζόταν nac2012.com. Έκτοτε όμως η λειτουργία της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είχε σταματήσει, και επομένως το link ήταν “νεκρό”. Αυτό λοιπόν που έκανε ο De Ceukelaire ήταν να αποκτήσει το domain nac2012.com και να αναρτήσει σε αυτό το βίντεο που βλέπουμε τώρα στον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ!
Keywords
Τυχαία Θέματα