Μητσοτάκης για Τσίπρα-Καμμένο: Αν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το Σκοπιανό ας παραιτηθούν

Ζήτημα δεδηλωμένης θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εφόσον ο Πάνος Καμμένος δεν στηρίξει την επιλογή της κυβέρνησης στο θέμα επίλυσης της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα» απευθύνει προειδοποίηση ότι «δεν νοείται εθνική συνεννόηση χωρίς να υπάρξει προηγουμένως συγκεκριμένη και συμφωνημένη πρόταση από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους» ακυρώνοντας έτσι την ιδέα για σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών
Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Αν δεν μπορούν να συμφωνήσουν οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος για ένα μείζον ζήτημα εθνικής σημασίας, ας παραιτηθούν», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ αναλύει το σχέδιο που έχει για την διακυβέρνηση της χώρας και αποκαλύπτει ότι το πρώτο σχέδιο νόμου που θα καταθέσει ως πρωθυπουργός θα είναι το φορολογικό.
Επίσης, επισημαίνει ότι θα έλθει σε συνεννόηση με τα κόμματα του συνταγματικού τόξου για να ψηφιστεί ο νέος εκλογικός νόμος με πλειοψηφία που θα διασφαλίζει την άμεση εφαρμογή του, προκειμένου «να μην υποστεί η χώρα τις αποσταθεροποιητικές συνέπειες της απλής αναλογικής που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».
Keywords
Τυχαία Θέματα