Μίσσας: «Είχα ενημερωθεί πριν από την ανακοίνωση του Αντετοκούνμπο»


Ο Κώστας Μίσσας κατά την επιστροφή της Εθνικής ομάδας από το Λονδίνο ξεκαθάρισε την κατάσταση όσον αφορά τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας στάθηκε στην προετοιμασία του αστέρα των Μπακς, τονίζοντας πως υπήρχε ερεθισμός, ενώ τόνισε πως είχε ενημερωθεί από τον εκπρόσωπο του παίκτη για την απουσία του από το Eurobasket, πριν εκδοθεί η ανακοίνωση.

Αρχικά, ο προπονητής

της Εθνικής ομάδας δήλωσε: «Η ομάδα ήταν ενημερωμένη με όλο αυτό το κομμάτι σε σχέση με τον Γιάννη. Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στο Καρπενήσι ο Γιάννης έβγαλε το πρόγραμμα κανονικά. Έπειτα οι Μπακς ζήτησαν για 5 μέρες να υπάρξει ξεκούραση για τον Γιάννη γιατί υπήρχε ερεθισμός. Πράγματα υπήρχε αλλά δεν έδειχνε κάτι το σοβαρό. Το πλάνο ήταν να παίξει στο Βελιγράδι. Στο πρώτο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο έπαιξε.

Μία ώρα πριν το παιχνίδι με την Μεγάλη Βρετανία είχαμε επαφή και μας είπαν ότι οι Μπακς δεν τον αφήνουν. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μας είπαν ότι έχει γίνει επένδυση 100 εκ. δολάρια. Εμείς είπαμε ότι έχουμε κάνει επένδυση ενός ολόκληρου λαού επάνω του. Η ομάδα ήταν ενημερωμένη. Έχουμε ταλέντο έχουμε εμπειρία και ικανότητα και πάμε στο επόμενο κομμάτι. Απλώς τώρα θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό της απουσίας του Γιάννη».

Σχετικά με το αν υπήρξε ενημέρωση πριν την ανακοίνωση «Εγώ ενημερώθηκα από τον μάνατζερ του πριν βγει στο Instagram. Υπήρχε ενημέρωση και είχα μιλήσει με τους ανθρώπους. Απλά εγώ είπα ότι κατά την δική μου άποψη πως θα έπρεπε να μιλήσει και ο ίδιος και να μου πει τι γίνεται. Είχα ενημέρωση πριν βγει η ανακοίνωση».

Για το Eurobasket: «Εγώ έχω μια λογική πως η ιστορία γράφεται από τους παρόντες. Οι παρόντες είναι η δύναμη για να κάνουμε πράξη όλο αυτό που έχουμε στο μυαλό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα