Μια BMW δώρο σε κάθε Ολυμπιονίκη έδωσε ο Πούτιν


Ένα ποτήρι σαμπάνια και μια BMW X6 περίμενε κάθε Ρώσο πρωταθλητή που έφερε μετάλλειο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν διοργάνωσε μια δεξίωση για να τιμήσει τους αθλητές της ρωσικής αποστολής στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες.
«Παρά
το γεγονός ότι θα έπρεπε να υποβληθείτε σε δοκιμασία, δείξατε μια μεγάλη ικανότητα για να πολεμήσετε για την θέση της Ρωσίας στον κόσμο του αθλητισμού,» τους είπε υποδεχόμενος ο Πούτιν.
Η Ρωσία ήταν 4η στη σειρά κατάταξης με τα περισσότερα μετάλλια στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Συνολικά οι Ρώσοι αθλητές έφεραν 56 μετάλλια: 19 χρυσά, 18 αργυρά και 19 χάλκινα.
Υπενθυμίζεται ότι πολλοί αθλητές, περίπου το 30% όσων θα συμμετείχαν στους Αγώνες, «κόπηκαν» από την αποστολή, λίγες μέρες πριν φύγουν για τη Βραζιλία, αφού βρέθηκαν ντοπαρισμένοι. Η ρωσική αποστολή τελικά πήγε με 286 αθλητές στο Ρίο.
Τα... δώρα του Πούτιν στους Ρώσους πρωταθλητές, περίμεναν παρατεταγμένα στην Κόκκινη Πλατεία. Και κατά τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012 και κατά τους χειμερινούς Ολυμπιακούς στο Σότσι το 2014, οι Ολυμπιονίκες είχαν λάβει ως δώρο αυτοκίνητα από τον Πούτιν (μοντέλα της Audi και της Mercedes).
Keywords
Τυχαία Θέματα