"Με συγκρίνουν με τον Ντάνο" - Ποια έκανε αυτή τη δήλωση


"Στο twitter με συγκρίνουν με τον Ντάνο", δήλωσε η παίκτρια του "My Style Rocks", Ραμόνα Βλαντή, η οποία έχει προκαλέσει αίσθηση με τα σχόλια και τη συμπεριφορά της στην εκπομπή μόδας του ΣΚΑΙ.

H Ραμόνα, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town, υποστήριξε ότι ο κόσμος την αγαπά επειδή έχει άποψη και ότι δεν είχε σκοπό να βγαίνει

άγρια. Αυτό όπως είπε, συμβαίνει εξαιτίας της αδικίας που νιώθει.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Ραμόνα, έχεις καταλάβει γιατί έχεις γίνει viral;

Προφανώς ο κόσμος βλέπει ότι έχω άποψη σε σχέση με άλλες κοπέλες, ότι έχω στιλιστικές ικανότητες και καταλαβαίνει ότι αδικούμαι. Ο κόσμος πονάει και αυτός μαζί μου και μου κάνει τεράστια έκπληξη που με αγαπάει τόσο πολύ. Μου κάνει επίσης εντύπωση που στον δρόμο με σταματούν μεγάλες κυρίες και μου λένε ότι έχω ωραίο στιλ. Τις προάλλες μια παρέα από κάτι οκτάχρονα φώναζαν “Η Ραμόνα από το My style rocks. Σε αγαπάμε, είμαστε fans”. Στο twitter μάλιστα με συγκρίνουν με τον Ντάνο. Λένε ότι είμαι ο Ντάνος του My style rocks. Μου αρέσει αυτός ο τίτλος, γιατί σημαίνει ότι ο κόσμος με αγαπάει.

Στην τηλεόραση πάντως βγαίνεις λίγο άγρια. Έχεις νεύρα;

Αυτό μου το λένε και οι φίλοι μου, αλλά ξέρουν πόσο αστεία και καλή είμαι. Είναι κάτι που συμβαίνει άθελά μου. Δεν ήθελα να βγω άγρια, αλλά δεν μπορώ την αδικία. Όταν με ενοχλεί κάτι, το λέω. Και επειδή είμαι πολύ εκφραστική, αν δεν το πω θα φανεί στο πρόσωπό μου.

Keywords
Τυχαία Θέματα