Λύκοι κατασπάραξαν κυνηγόσκυλα - Σκληρές εικόνες - ΦΩΤΟ


Τρομοκρατημένοι είναι οι κυνηγοί, οι κτηνοτρόφοι, αλλά και κάτοικοι της Οίτης, όπου τον τελευταίο καιρό οι λύκοι έχουν κατασπαράξει κυνηγόσκυλα.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι επιθέσεις των λύκων σε κυνηγόσκυλα τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή έχουν αυξηθεί δραματικά. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο τουλάχιστον 10 κυνηγόσκυλα έχουν κατασπαραχτεί από αγέλες λύκων στην Οίτη. Τα περιστατικά, σύμφωνα με μαρτυρίες, είναι στην περιοχή μεταξύ Παύλιανης μέχρι την Καστανιά, κοντά στις καταβόθρες και την ευρύτερη περιοχή.
Εκεί, εκτός από τους κυνηγούς, υπάρχουν και κτηνοτρόφοι με τα κοπάδια τους, ενώ κυκλοφορούν και πολλοί περιπατητές. Μάλιστα, όπως ανέφερε στην τοπική ιστοσελίδα ένας κυνηγός στη θέση «Άγιο Πνεύμα», εκεί που κατασπαράχτηκε ένα κυνηγόσκυλο από λύκους, υπήρχε κοντά μια οικογένεια, η οποία είχε κατασκηνώσει στην περιοχή για το Σαββατοκύριακο. «Ο πληθυσμός των λύκων έχει αυξηθεί κατά πολύ και τα πράγματα έχουν γίνει πολύ επικίνδυνα πλέον για εμάς τους κυνηγούς, αλλά και για όσους κυκλοφορούν στην περιοχή της Οίτης...» σημείωσε στο LamiaReport ένας από τους κυνηγούς. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από κυνηγόσκυλα που έχουν δεχθεί επίθεση από λύκους και τι μας έγραψαν οι ίδιοι οι κυνηγοί, που έχασαν τα σκυλιά τους.... «Σας στέλνω αυτές τις φωτογραφίες ελπίζοντας να σας ευαισθητοποιήσω και αν κάποιος έχει κάποια λύση ας μας την προτείνει για το φαινόμενο που εξελίσσεται σε μάστιγα. Αυτά τα άτυχα κυνηγόσκυλα στις 24/9/17 στην Οίτη τα κατασπάραξαν οι λύκοι. Σε λίγο καιρό από τώρα σύμφωνα με τα όμοια περιστατικά που βγαίνουν στην δημοσιότητα μόνο στο σαλόνι μας θα μπορούμε να κυνηγάμε με ασφάλεια μη κινδυνεύοντας από λύκους που τρώνε σκυλιά και ανθρώπους και όχι πρόβατα όπως συνήθιζαν έως τώρα. Τα συμπεράσματα δικά σας....»
Κυνηγός «Άλλη μια επίθεση σε κυνηγόσκυλο από αγέλη λύκων στη περιοχή της Οίτης και συγκεκριμένα στη τοποθεσία «Άγιο πνεύμα» Δυο Βουνών. Το θέαμα που αντικρίσαμε κατά τη διάρκεια κυνηγίου το Σάββατο ήταν ανατριχιαστικό και αποτρόπαιο. Είναι το δέκατο κατά σειρά συμβάν στο βουνό της Οίτης τον τελευταίο μήνα. Η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου και πλέον τα πράγματα έχουν γίνει επικίνδυνα. Ο τρόμος είναι διακριτός στα μάτια των κυνηγών τόσο για τα κυνηγόσκυλα, όσο και για τους ίδιους. Μετά και το συμβάν στην Αλεξανδρούπολη που λύκοι κατασπάραξαν έναν άνθρωπο. Είναι απορίας άξιο τι θα συμβεί αργότερα το χειμώνα όταν πέσουν τα χιόνια στα βουνά και φύγουν και τα κοπάδια... Άραγε η πολιτεία θα λάβει κάποια μέτρα ή θα πρέπει να θρηνήσουμε και εδώ ανθρώπινα θύματα των σαρκοφάγων ζώων». Κυνηγός
Πηγή πληροφοριών: lamiareport
Keywords
Τυχαία Θέματα