Κατάθεση Κασιδιάρη για το επεισόδιο στον ΑΝΤ1: Αρνήθηκε τη στημένη κατηγορία, ζήτησε να απαλλαγεί

από το Γραφείο Τύπου Εκλήθη και κατέθεσε σήμερα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τη γνωστή υπόθεση με το «χαστούκι» στα στούντιο του ΑΝΤ1, ο συναγωνιστής Κασιδιάρης. Ας σημειωθεί ότι... η δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του από την εισαγγελέα Ράικου, κατόπιν υποδείξεως του Δελατόλα (Έλα Ελένη…), δεν αφορά το χαστούκι (έργω εξύβριση), αλλά ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ! Ευτυχώς δεν του καταλόγισαν και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η
στόχευση της στημένης δίωξης ήταν προφανής. Επειδή το συγκεκριμένο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα, κάποιοι επίορκοι διέταξαν την άμεση κινητοποίηση των Αρχών για τη σύλληψη του εκπροσώπου Τύπου του κόμματός μας και εν συνεχεία τη διαπόμπευσή του στα ΜΜΕ. Θεώρησαν πως μέσα σε μία καυτή προεκλογική περίοδο, οι ενέργειες αυτές θα έπλητταν την Χρυσή Αυγή και θα μείωναν τα ποσοστά της. Απέτυχαν όμως παταγωδώς, παρά την παράνομη κατακράτηση του εκπροσώπου μας στα στούντιο του ΑΝΤ1.

Τελικά ήρθη άμεσα η ασυλία του συναγωνιστή Κασιδιάρη και η υπόθεση προχώρησε με αστραπιαία ταχύτητα για τα ελληνικά δεδομένα. Αντιθέτως, οι μηνύσεις που κατετέθησαν ταυτόχρονα κατά Κανέλλη και Δούρου δεν ήρθαν ποτέ στη βουλή. Η 100% συστημική αριστερά κρύβεται πίσω από το απαράδεκτο προνόμιο της βουλευτικής ασυλίας (με πιο πρόσφατο, το χθεσινό παράδειγμα Τατσόπουλου). Υπενθυμίζουμε ότι για το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 η Κανέλλη δεν κατέθεσε μήνυση, καλυπτόμενη πίσω από τους απαράδεκτους χειρισμούς της Ράικου, ενώ η Δούρου έκανε μήνυση, δεν πλήρωσε όμως το παράβολο των 180 ευρώ και η μήνυσή της απερρίφθη. Πολλή πείνα στο Σύριζα…

Στη σημερινή του κατάθεση, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε τη στημένη κατηγορία και ζήτησε την απαλλαγή του. Όπως εξελίσσεται η υπόθεση, η παραπομπή του σε δίκη με αυτό το γελοίο κατηγορητήριο πρέπει να θεωρηθεί αδύνατη. Αποσπάσματα της σημερινής κατάθεσης παρατίθενται κατωτέρω: «Αρνούμαι κατηγορηματικά την κατηγορία που μου αποδίδεται. Ουδέποτε διέπραξα το αδίκημα της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Αδιάψευστος μάρτυράς μου το τηλεοπτικό υλικό της επίμαχης εκπομπής, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία. Η εν λόγω κατηγορία προέκυψε κατόπιν κακόβουλου τηλεφωνήματος του δημοσιογράφου κ. Δελατόλα στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ράικου, γεγονός που επίσης αποδεικνύεται από το τηλεοπτικό υλικό.

Είναι προφανές ότι η κατηγορία απαγγέλθηκε από άνθρωπο που ουδέποτε είδε το επίμαχο γεγονός, με προφανή σκοπό να κινηθεί άμεσα η αυτόφωρη διαδικασία και να συλληφθώ, καθώς το εν λόγω αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα. Θεωρώ θλιβερό να συνεχίζεται η ταλαιπωρία μου και να διαπομπεύομαι δημοσίως από τα μέσα ενημέρωσης, για ένα αδίκημα που οι πάντες γνωρίζουν ότι δεν διέπραξα. Για όλους τους παραπάνω λόγους αιτούμαι την απαλλαγή μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα