Καλό ταξίδι Κομαντάντε Issam Zahreddine!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο στρατηγός Issam Zahreddine, ο Κομαντάντε των υπερασπιστών της Deir Ez Zor μαρτύρησε...

Η στρατιωτική αυτοκινητοπομπή στην οποία επέβαινε έπεσε σε νάρκες των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων που θέλουν να "εκδημοκρατίσουν" τη Συρία, στη διάρκεια μιας επιχείρησης στην Saqr Island (επαρχία Deir Ez Zor).
Το Λιοντάρι του Ευφράτη προστέθηκε στους Ολύμπιους Ήρωες του λαού της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ΖΕΙ στους αντιιμπεριαλιστικούς αγώνες των λαών και στις καρδιές των Ελεύθερων του κόσμου!
Προσφάτως
-19 Ιούλη 2017- η "αριστερή" ανεπάγγελτη Federica Mogherini, ο Κοτζιάς, ο Jean-Claude Juncker, ο Sebastian Kurz (σήμερα Καγκελάριος της "δημοκρατικής" Αυστρίας), o Donald Tusk κι η υπόλοιπη παρέα των υπουργών Εξωτερικών της "μεγάλης ευρωπαϊκής δημοκρατικής οικογένειας", οι χαμηλόβαθμοι τραπεζοϋπάλληλοι του Διευθυντηρίου, τον είχαν συμπεριλάβει στις νέες "κυρώσεις" σε πρόσωπα!
Θα είχαν δημεύσει την περιουσία του στο εξωτερικό -λες κι είχε περιουσία- και απαγορεύσει να κάνει τουρισμό στην Ευρώπη -λες και τον ενδιέφερε να δει τα αξιοθέατα στο Παρίσι, το Λονδίνο, τη Ρώμη, της Αθήνα και πάει λέγοντας- στον Μυθικό Κομαντάντε Issam Zahreddine, τον ήρωα της Αντίστασης στην πολιορκημένη Deir Ez Zor, εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια από τους τζιχαντιστές. Γράφαμε σχετικά τον Ιούλη του 2017 για τον Κομαντάντε Issam Zahreddine: Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία!
"Γραμμένες" κανονικά είχε τις κυρώσεις των λακέδων υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. ο Issam Zahreddine, που διέσωσε από σίγουρο θάνατο 250.000 ανθρώπινες ψυχές στην πολιορκούμενη για τέσσερα χρόνια πόλη που υπερασπίστηκε μέχρι τη νικηφόρα Απελευθέρωσή της.
Εκεί μαρτύρησε... αλλά ΖΕΙ και θα ΖΕΙ αιώνια στους Επαναστάτες όλων των Εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων του πλανήτη!
Οι εισβολείς, οι μισθοφόροι φονιάδες, με όποια ετικέτα (Κούρδοι, "ελεύθερος συριακός στρατός"-FSA, Αλ Κάίντα, Τούρκοι ή όπως "βαπτίζονται' οι οργανώσεις των δολοφόνων), θα πληρώσουν ακριβά το θάνατο του!
«Να μην σκέφτονται οι εχθροί μας ότι υπάρχει δυνατότητανα κερδίσουν από την πολιτική εκείνο που δεν κατάφεραννα αποκτήσουν με την τρομοκρατία.Μαζί τους ούτε συμφωνίες, ούτε πρεσβείες.ΤΙΠΟΤΑ»Μπασάρ Αλ Άσαντ, Πρόεδρος της Συρίας,Δαμασκός, 20 Αυγούστου 2017- Νίκο Κοτζιά... περίμενες τέτοια ταπείνωση;

Η σωρός του Κομαντάντε στα χέρια των στρατιωτών του... θα τον συνοδεύσουν στον τόπο ταφής του. Οι άνδρες κι οι γυναίκες που υπηρέτησαν μαζί του δεν γνώρισαν στρατηγό, αλλά τον πολεμιστή της Λευτεριάς που πρώτος έμπαινε στις μάχες...

* Σχετικά:
- Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...
- ...ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
- Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας
- Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία!

** Περισσότερα για τη Συρία στο "PRESS-GR": ΕΔΩ
Keywords
Τυχαία Θέματα