Ινκόγκνιτο στην Αίγινα η σύντοφος του Ολάντ


Στο πιο καλτ ξενοδοχείο της Αίγινας, το «Αιγινήτικο Αρχοντικό» έμεινε ινκόγκντιτο επί µία εβδοµάδα στις αρχές Μαρτίου η Γαλλίδα ηθοποιός Julie Gayet, γνωστή για τη σχέση της µε τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. Ο λόγος της επίσκεψής της αφορούσε µια φωτογράφηση για το γαλλικό περιοδικό «Gala», που κυκλοφόρησε στις 15 Μαρτίου 2017 µε εξώφυλλο την και τίτλο «Η ζωή στο φως της ηµέρας».

Η φωτογράφηση, σύμφωνα με το Saronicmagazine, πραγµατοποιήθηκε υπό άκρα µυστικότητα σε διάφορα χαρακτηριστικά σηµεία του νησιού,

όπως η ακροθαλασσιά της Πέρδικας, το γραφείο του δηµάρχου στο Παλαιό Δηµαρχείο, το παραδοσιακό καφενείο του Μοίρα, το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και κάποιες γωνιές του «Αιγινήτικου Αρχοντικού».

Το θέµα που πλαισιώνει τις φωτογραφίες άλλωστε αφορά τη σχέση της Julie Gayet µε τον Γάλλο πρόεδρο, καθώς µετά τον προσεχή Μάιο το ζευγάρι θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει «στο φως» έναν έρωτα που, επί σειρά ετών, αναγκάζεται λόγω των συνθηκών να κρατά στη σκιά.

Για τις ανάγκες του δηµοσιογραφικού αφηγήµατος, µάλιστα, η Julie Gayet φέρεται να έχει ταξιδέψει σε ένα νησί της Μεσογείου, προκειµένου, κάτω από τον ζεστό ήλιο, να σκεφτεί το µέλλον της, από την ώρα που ο αγαπηµένος της θα βγάλει το κοστούµι του πρώτου πολίτη της Γαλλίας και θα ζήσει στο πλάι της ως κοινός θνητός.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα