Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/8


Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αναπτερώνεσαι ηθικά και ψυχικά αφού βλέπεις ότι οι επιλογές σου είναι σωστές. Αυτό σε δικαιώνει και σε κάνει να σκέφτεσαι ότι μπορείς να προχωρήσεις πάνω σε συγκεκριμένες γραμμές και καταστάσεις. Επειδή θα έχεις μεγάλη δημιουργικότητα και χαρά πιθανόν να αφεθείς και να κάνεις τρέλες. Αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να πιστέψεις ότι όλα μπορείς να τα καταφέρεις.
Ερωτικά: Έχεις έναν άσσο στο τσεπάκι σου και προσπάθησε να μην τον ξοδέψεις λάθος. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να λειτουργήσεις μέσα
από την καρδιά σου και όχι μέσα από το εγώ σου. Η συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων θα σε βάλει να λειτουργήσεις τελείως διαφορετικά. Ο Ταύρος ή το Λιοντάρι θα σε συγκινήσουν ιδιαίτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες οι οποίες βοηθάνε το ρίσκο που θέλεις να κάνεις. Βλέπεις κάποιες τρύπες που μπορεί να χωθείς και πάνω από όλα αναγνωρίζεις με ευκολία ότι μπορείς να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Μην κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα. Απλά δράσε.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχεις αφουγκραστεί ότι χρειάζεσαι κάτι δυνατό για να συνεχίσεις να περνάς καλά. Γιατί μερικές φορές τα πράγματα είναι όλα χλιαρά γύρω σου και αυτό κάπως σε κάνει και βαριέσαι. Οι δυνατές συγκινήσεις και κυρίως η προσπάθεια να επιβληθείς ή να ξεπεράσεις τα όρια σου θα σου δώσουν την ανάλογη ενέργεια που αναζητάς. Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου πιθανόν να νιώσεις έντονα τις ψυχικές σου κυρίως ελλείψεις και να θέλεις οπωσδήποτε να τις αναπληρώσεις.
Ερωτικά: Ο έρωτας μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα με έναν παράξενο ή επεισοδιακό τρόπο. Κυρίως ένα Λιοντάρι θα σου δώσει τη ζεστή καρδιά του και αυτό θα σε γλυκάνει πάρα πολύ. Παρόλο που είσαι στη φάση του ανταγωνισμού και νιώθεις ότι κάπου έχεις εξάρτηση από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, σήμερα θα λειτουργήσουν πιο εξελιγμένες δυνάμεις μέσα σου και θα θέλεις να περάσεις καλά αφήνοντας πίσω ακόμα και τον θυμό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η στατική κατάσταση δεν σου αρέσει καθόλου. Για αυτό συνέχεια επεξεργάζεσαι μέσα στο μυαλό σου καταστάσεις που θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι μπορείς να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο και μάλιστα πιο εντυπωσιακό από άλλες φορές.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Σήμερα θα κινηθείς με στόχο να φανείς αλλά και να κάνεις κάτι πολύ διαφορετικό από άλλες φορές. Πιθανόν να διαλέξεις κάτι για τις σπουδές σου που μπορεί να έχει και μια θεατρική χροιά. Ο λυρισμός μαζί με την ποιότητα που θα αναζητήσεις στα γραπτά σου ή ακόμα και στις εκφράσεις σου μπορεί να σε κάνει να έχεις ένα πολύ δυνατό ακροατήριο.
Ερωτικά: Συνεχίζεις με πάθος να θέλεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο όμως δεν έχετε έρθει ακόμα πολύ κοντά. Ο Ιχθύς σε μπερδεύει και αυτό που θα κάνεις εσύ είναι ή να τον αφήσεις και να φύγεις ή να κάνεις διαφορετικές δηλώσεις και κινήσεις από αυτές που μέχρι τώρα έκανες. Ο Σκορπιός θα δηλώσει με τον τρόπο του ότι σε θέλει πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντικειμενικά, αν δεν βάζεις και εσύ δικές σου μυθοπλασίες, έχεις ευκαιρίες, αρκεί να μπορείς να τις δεις. Πιθανόν να μη μπορείς να ξεκολλήσεις από μια συνεργασία που σου προσφέρει ασφάλεια. Αν δεις λίγο πιο κάτω θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και θα καταλάβεις ότι μπορείς να δουλέψεις και αλλού γιατί έχεις την προσωπική σου αξία. Ένα συμβόλαιο που μπορεί να κλείσει αυτές τις ημέρες χρειάζεται από την πλευρά σου σπρώξιμο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις επωμιστεί με πολλές ευθύνες που τις περισσότερες τις έχεις δημιουργήσει εσύ με τις υπερβολικές σου ανάγκες. Θέλεις να φαίνεσαι και να ξεχωρίζεις και μέσα από αυτό μπορεί να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα από ότι παλιά. Η διάθεσή σου να ξοδεύεις και να αγοράζεις ακόμα και κάτι σε χρυσό θα σε βάλει σε μπελάδες.
Ερωτικά: Έχεις μια μανία αυτές τις ημέρες ότι λες να εισακούεσαι από το άλλο πρόσωπο και να μην κάνεις πίσω, γιατί το θεωρείς υποτιμητικό. Πιστεύεις ότι αξίζεις πολλά γιατί δίνεις αυτό το διάστημα και θέλεις και εσύ να πάρεις πίσω τα ανάλογα. Αυτό μερικές φορές μπορεί να σου γίνει εμμονή και να μην περνάς καλά, ενώ θα μπορούσες. Χαλάρωσε λίγο, δώσε άνευ όρων την αγάπη σου και τότε θα μετρήσει η προσφορά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Περνάς δοκιμασίες γιατί, ενώ μπορεί να οργανώσεις την ενέργειά σου καλύτερα και να δράσεις πολύ πιο συντονισμένα, οι επιθυμίες σου είναι υπέρογκες σε σχέση με τις ανάγκες σου και πιθανόν να γίνουν λάθη από την πλευρά σου. Μην σκέφτεσαι μεγάλα πράγματα. Κάνε ένα-ένα τα βήματά σου αν τυχόν και ξεκινάς τώρα.
ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχεις τη δύναμη στα χέρια σου. Το θέμα είναι πως θα τη χρησιμοποιήσεις για να μπορέσεις να περάσεις καλά όχι μόνο εσύ αλλά και οι γύρω σου. Γιατί υπάρχει περίπτωση να μη δίνεις και τη μεγαλύτερη σημασία στους άλλους επειδή θα εστιαστείς περισσότερο στον εαυτό σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά μην υπερβάλεις.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο ή στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου θα νιώσεις μια εσωτερική πίστη στον εαυτό σου και μέσα από αυτό μπορεί να καταφέρεις να μιλήσεις ακόμα και στο Σκορπιό ο οποίος συνεχίζει να σου κάνει τσαλίμια και αρνήσεις, επειδή πιθανόν επιμένει σε δικές του αξίες που συγκρούονται με τις δικές σου. Το καλό είναι ότι θα έχεις πλήρη σύμπνοια με Κριό, Ζυγό, Τοξότη ή Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις κάποιες ευθύνες που μπορείς να τις σηκώσεις και αυτό θα σου δώσει μια έξτρα πίστη πως έχεις τη δύναμη να βγάλεις το καράβι στη στεριά. Το καλό είναι ότι έχεις αρχίσει και σκέφτεσαι και λίγο τα χρήματα και αυτό θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς καλύτερα στον στόχο σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Τις προσωπικές σου στιγμές ή μνήμες θέλεις να τις διαφυλάξεις με τον καλύτερο τρόπο, για αυτό θα αφήσεις πίσω όλους τους εγωισμούς και θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου με μεγαλύτερη αγάπη. Η ονειροπόληση θα σου κάνει καλό αυτές τις ημέρες γιατί θα χαλαρώσεις και θα σκέφτεσαι όμορφα πράγματα για σένα και τη ζωή σου.
Ερωτικά: Έχεις κάποιο κρυφό πόθο τον οποίο δεν εκδηλώνεις καθόλου εύκολα. Ο στόχος σου μπορεί να είναι ο Υδροχόος και να δείξει κι αυτός από την πλευρά του ζεστασιά. Αν έχει κάποια προβλήματα, με τη βοήθειά σου θα έρθετε πιο κοντά. Άφησε κάπως τον εαυτό σου ελεύθερο και μην τον καθηλώνεις με σκέψεις αρνητικές. Ότι οραματιστείς αυτό θα γίνει, αρκεί να είναι αντικειμενικά καλό για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφήνεσαι κάπως στα χέρια του Σύμπαντος γιατί μπορεί να νιώθεις κούραση. Παρόλο που η σκέψη σου είναι πολύ δυνατή και τα τακτοποιείς όλα πολύ καλά, θα δυναμώσεις κιόλας, αν αφεθείς χωρίς άγχος και χωρίς βιασύνη. Τότε θα δεις ότι όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά.
Κατέβασε τώρα το application του , για iphones, ipads και ipods
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις μια πολύ δυνατή ευκαιρία να δείξεις όχι μόνο την αξία σου αλλά και να αναδείξεις τα πλούσια προσόντα σου, γιατί μερικές φορές δειλιάζεις να προχωρήσεις και κυρίως αν δεν έχεις και την έγκριση των άλλων. Τώρα όμως μην κολλήσεις πουθενά. Ανακάλυψε εσύ την αξία μέσα σου και όλα θα αλλάξουν. Φίλοι και γνωστοί μπορεί να σε καλέσουν σε μια πολύ εντυπωσιακή παρουσίαση.
Ερωτικά: Η αφιέρωση σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα μετρήσει πολύ παραπάνω από το να είσαι ήξεις-αφήξεις και να παίζεις σε δυο ταμπλό. Μπορεί να θέλεις βέβαια να σε κολακεύουν οι γύρω σου αλλά και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι. Η επαφή με Υδροχόο θα γίνει και πάλι πολύ έντονη και θα ξεκινήσει μια νέα περίοδος μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Το πιο δύσκολο για σένα είναι να ολοκληρώσεις το όραμα μέσα σου γιατί αυτό είναι που θα σου δώσει το κίνητρο και τη δράση. Όμως μην ξεχνάς ότι μερικές φορές δεν έχεις σαν στόχο το χρήμα, παρά να εισπράττεις το μπράβο και να παίρνεις τον ανάλογο θαυμασμό. Τώρα θα προσγειωθείς περισσότερο και θα κοιτάξεις και το συμφέρον σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις αφήσει πίσω σου κάποιες καταστάσεις που σε κάνουν και νιώθεις μίζερα. Τη θέση τους έχουν πάρει νέες προδιαγραφές περισσότερο φιλόδοξες αλλά και μεγαλόπνοες. Σίγουρα έχεις γνωριστεί με άλλα άτομα στη ζωή σου που είναι πολύ διαφορετικά και κυρίως με περισσότερη αισιοδοξία και ζεστασιά. Αυτό γενικά σου κάνει καλό γιατί σε ξεσκαλώνει από τα δικά σου προβλήματα.
Ερωτικά: Το άγχος για το αν θα είσαι με ένα πρόσωπο έχει περάσει προ πολλού γιατί έχεις καταλάβει ότι, αν δεν είσαι μέσα σε μια σχέση, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σου. Οπότε τώρα δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι ότι δεν αξίζεις ή δεν αρέσεις. Το αντίθετο μάλιστα. Μπορεί ένα πρόσωπο που είχες διαλέξει να μην είναι αυτή τη στιγμή μαζί σου, αλλά υπάρχει άλλο που σε αγαπάει και σου δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Εκτίμησε τη στιγμή και μη γυρίζεις πίσω συνέχεια στο παρελθόν.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επιτακτική ανάγκη που νιώθεις να είσαι μπροστά και να ξεχωρίζεις πιθανόν να σου βγαίνει σε δημιουργικό άγχος. Γιατί τις πιο πολλές φορές σου βγαίνει σε καταστρεπτικό συναίσθημα για τον εαυτό σου, αν δεν γίνουν τα πράγματα όπως τα είχες σχεδιάσει. Ο λόγος όμως που τώρα θα κάνεις βήματα είναι ότι έχεις κάπως ανεβάσει τις φιλοδοξίες σου αλλά και τη θετική σου ενέργεια.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Θα περάσεις καλά και το ξέρεις γιατί η πεποίθηση έρχεται από μέσα σου και όχι από τις εξωτερικές συνθήκες. Η ενδυνάμωσή σου μπορεί να οφείλεται σε ένα εσωτερικό καταλάγιασμα και κυρίως ότι μπορείς να δεις τη ζωή σου με ένα όραμα πολύ θετικό και ανώτερο. Είσαι άτομο που βάζεις το στόχο ψηλά και δεν είναι εύκολο να κατεβάζεις το επίπεδο σου από άποψη τεχνικών. Η φιλοσοφία και η πίστη στο Θεό και στο σύμπαν σε βοηθάνε πολύ περισσότερο από ότι άλλα πράγματα.
Ερωτικά: Η σχέση με το Λιοντάρι έχει διακυμάνσεις αλλά αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ καλύτερη γιατί δεν θα έχει εκείνο το αρνητικό Εγώ του να σε παιδεύει. Βέβαια εσύ σαν ζώδιο μεταβλητό κάνεις αρκετές υποχωρήσεις, όχι ότι δεν έχεις δύναμη, αλλά από εξυπνάδα για να μην συγκρούεσαι σε θέματα που εσύ τα ξεπερνάς. Αντίθετα η σχέση με Ταύρο ή Σκορπιό θα παραμείνει κάπως στάσιμη, επειδή λόγω των συνθηκών δεν έχετε βρει ακόμα τον κοινό σας στόχο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορείς να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις και να παραμείνεις σε αυτές, αρκεί να ζυγίσεις καλά όλες τις προϋποθέσεις, γιατί μερικές φορές υπερβάλεις και νομίζεις ότι μπορείς να τα αναλάβεις όλα. Καλύτερα να έχεις μεγαλύτερη επίγνωση του στόχου σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΓενικά: Αναλαμβάνεις να βγάλεις στην κυριολεξία το φίδι από την τρύπα και όλο αυτό γίνεται για να αποδείξεις ότι μπορείς να κάνεις πράγματα… που οι άλλοι ούτε καν τα είχαν φανταστεί για σένα.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες και προσπαθείς μέσα από άλλες τεχνικές να προσεγγίσεις το πρόσωπο που είστε μαζί. Το πιο δύσκολο είναι να σχετίζεσαι με Λιοντάρι γιατί μπορεί να μην έχεις καταλάβει τι ακριβώς θέλει. Άφησε την καρδιά σου ελεύθερη γιατί τις περισσότερες φορές υπάρχει ένα μάγκωμα που σε εμποδίζει να δείξεις τον αυθορμητισμό σου και επιθυμείς όλα να είναι σωστά και στημένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς για το καλύτερο. Αν δεν το πετύχεις δεν πειράζει. Μην βάζεις περιορισμούς στον εαυτό σου. Μετράει το βήμα που κάνεις και όχι το αποτέλεσμα. Αφού εσύ έχεις δώσει τον καλύτερο σου εαυτό κάποτε θα ανταμειφθείς για αυτό. Μέσα στη δουλειά σου μπορεί να βιώνεις έναν ανταγωνισμό. Εσύ φρόντισε να έχεις ηρεμία και δημιουργικότητα και όλα θα αλλάξουν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Σου αρέσει μερικές φορές να δρας για τους άλλους αλλά και για όφελος δικό σου. Όσο πλησιάζεις τα άλλα άτομα τόσο μαθαίνεις καλύτερα. Ο στόχος σου είναι να έρθεις στην θέση του άλλου για να καταλάβεις τις ανάγκες του σε όλο το φάσμα. Το ότι έχεις κάποιους θαυμαστές και προσπαθούν να σε μιμηθούν αυτό ας μη μείνει μόνο σε επίπεδο κολακείας από την πλευρά σου αλλά να το δεις εποικοδομητικά.
Ερωτικά: Συμφωνείς με ότι κάνει το άλλο πρόσωπο και δεν προσπαθείς να ξεφύγεις από την επιρροή του. Τις πιο πολλές φορές σε πιάνει η αναρχία και δεν μπαίνεις σε κανένα σχήμα. Τώρα η διάθεση για συντροφικότητα και για μοίρασμα θα σου δώσει άλλες προοπτικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχετίζεσαι με περισσότερο κόσμο και κατά κάποιο τρόπο βάζεις τα αιτήματά σου επί τραπέζης. Τις πιο πολλές φορές περιμένεις να τα αναγνωρίσουν οι άλλοι και να σε φωνάξουν. Αυτό δεν γίνεται πάντα, για αυτό καλύτερα να κάνεις κινήσεις που θα δείξεις και εσύ τα θέλω σου.
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Θέλεις να εντυπωσιάσεις και να κερδίσεις με το σπαθί σου ένα καλό όνομα στον κοινωνικό σου κύκλο. Για αυτό μπορεί να κάνεις ένα τραπέζι ή ένα κάλεσμα που θα ξεχωρίσει. Επειδή η κοινωνικότητα σε βοηθάει αυτό το διάστημα να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά, πρόσεξε όσο περισσότερο μπορείς ότι κάνεις να μην είναι χαοτικό αλλά οργανωμένο.
Ερωτικά: Η ανταπόκριση ενός Λιονταριού ή Υδροχόου σε συγκινεί αλλά μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι την νοοτροπία του και να τα παίρνεις όλα στραβά. Βγες από τον μικρόκοσμό σου και μετά θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Πάνω από όλα μην τα αναλύεις όλα συναισθηματικά. Σκορπιός και Παρθένος είναι διατεθειμένοι να σου κάνουν πολύ περισσότερο συντροφιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να ανατρέψεις τα μέχρι τώρα δεδομένα γιατί νιώθεις ότι κάτι σου λείπει και θέλεις αναπλήρωση. Έχεις ενεργητικότητα και μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς πράγματα, αλλά πιθανόν σήμερα να υπερβάλεις για αυτό χρειάζεσαι αυτοσυγκράτηση.
*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το έχει τις απαντήσεις εδώ.
Πηγή: www.astrology.gr
Keywords
ζωδια σημερα, συγκεκριμένο, προσφορες, νέα, δραση, αγχώνεσαι, οφείλεται, αποδειξεις, επιρροή, πήχη, βγες, astrology, αξια, στημενα, τελος του κοσμου, εξτρα, επιθυμιες, το θεμα, βημα, δουλεια, ηξεις, θεμα, καριερα, περιοδος, το βημα, υδροχοος, αγαπη, αστρα, αγχος, αγχώνεσαι, αισιοδοξια, αναρχια, αμφιβολιες, απλα, ατομο, αφηξεις, βγαινει, βοηθεια, γινει, γινεται, διαστημα, δυναμη, δηλωσεις, δικη, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκφρασεις, εμμονη, ενεργεια, επιρροή, ερθετε, ερχεται, ευθυνη, ζεστη, ζωη, ζωδιο, ηρεμια, θετικο, λαθη, λαθος, λειπει, λιονταρι, μαζι σου, μπορεις, μυαλο, νοοτροπια, παντα, ονομα, ορια, οπωσδηποτε, οραμα, οφελος, οφείλεται, παθος, παρουσιαση, πιστη, ποιοτητα, προβληματα, πορτα, ρισκο, σιγουρα, συγκεκριμένο, συνεχεια, σκεφτεσαι, σκεψεις, σκορπιος, συμπαν, ταυρος, τρυπες, χρημα, χαρα, ομορφα, ασφαλεια, astrology, βηματα, δωσε, εξαρτηση, φιλοι, για σενα, ιδιαιτερα, χροια, καρδια, μεινει, μπροστα, νιωθεις, πήχη, τοξοτη, θεματα, βγες, χαοτικο, ξεχνας, χερια
Τυχαία Θέματα