Η Τσέλσι "γλέντησε" την Μπράιτον με 4-0 - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν είναι τυχαίο που το ποδόσφαιρο χαρακτηρίζεται ο βασιλιάς των σπορ.
Η Τσέλσι μπορεί να αγνοούσε το «τρίποντο» στην Premier League μέσα στο 2018, ωστόσο κατέβηκε στη Νότια Ακτή αποφασισμένη και αυτό φρόντισε να το δείξει από τα πρώτα λεπτά. Με δύο πολύ γρήγορα γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο οι «Μπλε» δείξανε ποιος είναι το αφεντικό μέσα στην έδρα της Μπράιτον, φεύγοντας στο τέλος με τους τρεις βαθμούς της νίκης
(0-4).
Αζάρ και Γουίλιαν ήταν... αφηνιασμένοι, κάνοντας ότι ήθελαν την άμυνα των «Γλάρων». Ο Βέλγος άσος στο 3' με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε τους «Μπλε» μπροστά στο σκορ και έδωσε το σύνθημα. Τρία λεπτά αργότερα (6') ήρθε το γκολ-ποίημα που έριξε την Μπράιτον για τα καλά στο καναβάτσο. Γουίλιαν, Αζάρ και Μπατσουαγί «έκρυψαν» την μπάλα με διαδοχικές πάσες, με τελικό αποδέκτη τον Γουίλιαν, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Η Μπράιτον είχε τη δυνατότητα να μειώσει στο 30' με τον Χέμεντ, αλλά ο Καμπαγέρο τον σταμάτησε εντυπωσιακά. Οι «Γλάροι» μετά το σοκ των πρώτων λεπτών απείλησαν εκ νέου με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αλλά το δοκάρι έσωσε την Τσέλσι σε κεφαλιά του Πρέπερ.
Με τον Γουίλιαν σε μεγάλα κέφια, η Τσέλσι έφτασε μια ανάσα από ένα τρίτο τέρμα, αλλά ο Ράιν με μια εντυπωσιακή επέμβαση στο 59' και με τη βοήθεια του δοκαριού, είπε «όχι» στην τρομερή απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βραζιλιάνου.
Ο περίπατος της Τσέλσι στη Νότια Ακτή πήρε συνέχεια στο 77' όταν οι «Μπλε» με τους Γουίλιαν και Αζάρ έφυγαν «σφαίρα» στην αντεπίθεση με τον Βέλγο να... χορεύει την άμυνα της Μπράιτον και να γράφει το 0-3. Στο 89' ο Μόσες απλά ολοκλήρωσε τον θρίαμβο, γράφοντας το τελικό 0-4.
Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε έβαλαν το πρώτο «τρίποντο» στο... σακούλι τους στην Premier League το 2018, και έπιασαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσωρινά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Μπράιτον: Ράιαν, Γκόλντσον, Ντάφι, Ντανκ, Σελότο. Στέφενς, Πρέπερ, Σούτνερ, Γκρος (Καγιάλ 68'), Μαρτς (Ισκιέρδο 83'), Χέμεντ (Μάρεϊ 68').
Τσέλσι: Καμπαγέρο, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν (Λουίζ 58'), Αθπιλικουέτα, Μόσες, Καντέ, Μπακαγιόκο, Αλόνσο (Τζαπακόστα 75'), Αζάρ, Γουίλιαν (Μουσοντά 81'), Μπατσουαγί.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή: Filathlos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα