Η "ΠΑΡΑΔΟΣΗ" της Παγκρήτιας Τράπεζας! ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ με Σάλλα-Λεμπιδάκη...

Leonidas Papadopoulos Προς απανταχού καναλάρχες και παπαγάλους: Σας έκανε τόση εντύπωση το γεγονός ότι οι "πηγές" σας λένε πως στην απαγωγή Λεμπιδάκη συμμετείχε κάποιος που είχε παρευρεθεί στο Κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ρέθυμνο.
Το γεγονός ότι ο πατέρας Λεμπιδάκης "παρέδωσε" σε μια νύχτα την Παγκρήτια Τράπεζα (της οποίας ήταν ιδρυτής και μεγαλομέτοχος) στον Σάλλα (πρώην αφεντικό της Τράπεζας
Πειραιώς), ενόσω ο γιος του ήταν όμηρος των απαγωγέων, σας προβληματίζει καθόλου..;;

O Νίκος Φαρμακίδης διερευνητικά.
Καμιά ώρα, να δούμε αν σχετίζεται ότι ο πατέρας του απαχθέντος Λεπιδάκη και ιδρυτής τής Παγκρητιας Τράπεζας παρέδωσε την Παγκ. Τρ. στον Σάλλα.
Οι απαγωγείς έχουν διακριθεί σε Συριζαίϊκους αγώνες. Follow the Money. Εξαρχής με είχε παραξενέψει το πολύ υψηλό ποσό που ζήτησαν οι απαγωγείς. Δεν λεφτά μιας και μοναδικής τσέπης τα λύτρα που ζητούσαν, άρα κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει.
Τα Κλουζά πιάσανε τους δράστες και περιορίζονται εκεί, η Αντιπολίτευση κοιμάαααααααααααται όρθια, οι Δημοσιογράφοι ασχολούνται με τον Καμμένο. Μπορούμε να μάθουμε ποιοι με πόσα κεφάλαια παίζανε γυρω από, με και διαμέσου του Σάλλα αυτόν τον καιρό?
Καταλάβαμε, η Μενεγάκη μαλλιοτραβήχτηκε με τη Διγενή και δεν *πρέπει* να μας απασχολεί τίποτα άλλο
Keywords
Τυχαία Θέματα