Η Λιάνα Κανέλλη για τη συνέντευξη του Κουτσούμπα - ΒΙΝΤΕΟ

15:20 5/3/2017 - Πηγή: Press-gr

«Εξαιρετική» χαρακτήρισε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη τη συνέντευξη του γενικού γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα, στη Realnews, τονίζοντας ότι τα εθνικά ζητήματα είναι πολύ σοβαρά θέματα για να πάρει κανείς αβρόχοις ποσί.
«Το 4ο μνημόνιο είναι εδώ και αποτελεί την ζώσα πραγματικότητα. Και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, δίνοντας μια εξαιρετική συνέντευξη στη Realnews, αναφέρει ότι τα εθνικά ζητήματα είναι πολύ σοβαρά θέματα
για να τα πάρει κανείς αβρόχοις ποσί» υπογραμμίζει η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, αναφερόμενη στη συνέντευξη του γ.γ, του ΚΚΕ στην εφημερίδα Realnews με τίτλο: “Συνεχή θερμά επεισόδια στο Αιγαίο μπορεί να πυροδοτήσουν εμπλοκή και άλλων βαλκανικών χωρών”.
Η βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, με αφορμή τις τρέχουσες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και το κλείσιμο της αξιολόγησης, τόνισε ότι: «Δεν μαθαίνω τίποτα, δεν με ενδιαφέρει τίποτα από την άποψη ότι ξέρω τι διαπραγματεύονται. Οριστικοποιούν και συγκεκριμενοποιούν τα μέτρα εναντίον μας».
Δείτε το βίντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα