Η κυβέρνηση αποφασίζει απαγόρευση των συγκεντρώσεων αύριο στο κέντρο της Αθήνας


ΤουΒασίλη Σκουρή

Έως σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Real.gr, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας, εφόσον η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) δεν αναβάλλει τη συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει για το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Εξαρχείων.

Η συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ -

και η (ουσιαστικά) αντισυγκέντρωση που έχουν εξαγγείλει για την ίδια ώρα οι λεγόμενοι “αντιεξουσιαστές”- θα πρέπει να απαγορευτεί 24 ώρες πριν από την πραγματοποίησή της.

Οι αρμόδιοι κυβερνητικοί φορείς έχουν πληροφορίες ότι με διάφορα προσχήματα η συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ ενδέχεται να αναβληθεί (προφανώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο), πλην όμως σε διαφορετική περίπτωση, το μεσημέρι σήμερα θα ανακοινωθεί η απαγόρευση των συγκεντρώσεων.

Κυβερνητικές πηγές κάνουν ήδη λόγο για “παιχνίδι ομάδας συνδικαλιστών με τη Νέα Δημοκρατία”, κυρίως με τον αντιπρόεδρό της Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ παράλληλα στο κυβερνών κόμμα ετοιμάζονται για σφοδρή σύγκρουση με την αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς, όπως γνωρίζουν, θα δεχθούν επιθέσεις ότι τα Εξάρχεια δεν είναι περιοχή όπου μπορεί να οργανώνονται ελεύθερα συγκεντρώσεις.

Πηγή: real.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα