Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή μιλάει για... βλάχους και τα λεφτά που βγάζει


Η Κόνι Μεταξά μας έχει συνηθίσει στις προκλητικές φωτογραφίες της στο Instagram. Η ίδια έγινε γνωστή κυρίως λόγω των διάσημων γονιών της, ωστόσο, η προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να σταθεί επαγγελματικά στα δικά της πόδια και να αποδείξει ότι δεν είναι απλά η «κόρη του Λευτέρη Πανταζή».
Σπούδασε στην Αμερική θέατρό, ωστόσο η αγάπη της για το τραγούδι είναι εξίσου δυνατή. Από την άλλη, η Κόνι μαγνητίζει με τις πόζες και την ομορφιά της, αναρτώντας αρκετά συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
φωτογραφίες που προκαλούν αναστάτωση στον αντρικό πληθυσμό.
Η Κόνι λοιπόν απάντησε για τις προκλητικές φωτογραφίες της με έναν… ιδιαίτερο τρόπο: «Είναι αλήθεια προκλητικές οι φωτογραφίες μου; Αν κοιτάξεις διεθνείς λογαριασμούς Instagram θα καταλάβεις ότι αυτό που κάνω εγώ δεν είναι καθόλου προκλητικό. Στην Ελλάδα αυτό δεν το καταλαβαίνουν. Είναι άποψη, είναι art και έχει concept. Δεν είμαι εγώ “άκυρη” σε ένα κρεβάτι γυμνή στις φωτογραφίες. Ανεβάζω μια φωτογραφία και στην Ελλάδα γράφουν “τα πέταξε όλα έξω η κόρη του Πανταζή”.

Καθόλου δε με φτιάχνει αυτό. Εσένα θα σε έφτιαχνε; Ούτε ωραία και σέξι με κάνει να νιώθω. Ξέρεις τι λέω; Βλάχοι είναι. Βλαχιά είναι αυτό. Ναι, τα πετάω όλα, αλλά έχω στυλ και φινέτσα. Δε με νοιάζει τι θα πουν αυτοί που θα το διαβάσουν αυτό. Το μόνο που κάνετε όταν με κράζετε είναι να μου δίνετε και άλλους followers στο Instagram. Και τελικά να βγάζω πιο πολλά λεφτά», δηλώνει με ειρωνεία η Κόνι Μεταξά στο Πρώτο Θέμα.
Για τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή λέει: «Ο πατέρας μου δεν μου έχει πει ποτέ μαζέψου. Δεν είναι βλάχος». Μάλιστα αναφέρει ότι της στέλνουν μηνύματα και είναι «πρόστυχοι, τραγικοί και κάφροι» ενώ έχει βγει ραντεβού με άνθρωπο που γνώρισε στο Tinder.
Από την άλλη, ο Λευτέρης Πανταζής, σε συνέντευξή του στο περιοδικό PEOPLE δηλώνει σχετικά: «Έχω εξασφαλίσει και την κόρη μου. Απλά θέλω να κάνει καλή διαχείριση και να μην πουλήσει αυτά που της έχω αφήσει. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως δεν τη φοβάμαι γιατί έχει εργαστεί. Ξέρεις πόσους καφέδες έχει σερβίρει στις καφετέριες που είχα; Η Κόνι θέλει να δουλεύει και να έχει τα δικά της χρήματα. Είναι κάτι που της έχω περάσει εδώ και χρόνια».
Για τις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram λέει: «Η Κόνι κάνει διαφημίσεις και πληρώνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Δεν το κάνει τσάμπα. Και η Beyoncé ανεβάζει σέξι φωτογραφίες. Οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες της κόρης μου ενοχλούν; Εξάλλου, αυτό έχει σπουδάσει. Θέατρο, σκηνοθεσία, εικόνα. Τα χρυσοπλήρωσα όλα αυτά και με αυτά ασχολείται».
Keywords
Τυχαία Θέματα