Η Κωνσταντοπούλου καλεί τους πολίτες σε «ανυπακοή για να πέσει το καθεστώς»


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από τον Βόλο η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου και κάλεσε τους πολίτες σε ανυπακοή για να πέσει, όπως είπε, «το καθεστώς που κυβερνά τη χώρα».
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, δήλωσε ότι «πήραμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε και να στηρίξουμε
τη γενική ανυπακοή, ως το πανίσχυρο όπλο που έχουν οι λαοί απέναντι στον δυνάστη τους. Τους επόμενους δύο μήνες θα οργανώσουμε την ανυπακοή και θα προκηρύξουμε την έναρξή της με σκοπό να ρίξουμε το καθεστώς».
Η κυρία Κωνσταντοπούλου χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς, αναφέρθηκε σε «κυβέρνηση προθύμων με σκοπό να καταστρέψουν τη χώρα, η οποία έχει τεθεί σε καθεστώς αποικιοκρατίας και οι πολίτες πρέπει να εξεγερθούν για να διεκδικήσουν την δημοκρατία. Πρόκειται για κυβέρνηση τζογαδόρων και προδοτών που έχουν ξεπουλήσει τη χώρα. Όταν κρίνουν ότι τους βολεύει θα κάνουν εκλογές».
Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» τάχθηκε κατά της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και δήλωσε ότι «είναι ξεκάθαρο ότι το ευρώ είναι όργανο του καθεστώτος, δεν λειτουργεί ως νόμισμα αλλά ως εργαλείο εξαναγκασμού. Το χρησιμοποιούν για να εκβιάσουν τις χώρες. Αυτό υπερβαίνει και παραβιάζει κάθε έννοια νομισματικής πολιτικής. Κατά την εκτίμησή μας, το νόμισμα πρέπει να είναι μέσο κοινωνικής ευημερίας για το λαό».
Η κ. Κωνσταντοπούλου πραγματοποίησε διήμερη περιοδεία στη Μαγνησία και σήμερα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, συνοδευόμενη από στελέχη του κόμματός της.
Keywords
Τυχαία Θέματα